Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Catch Me If You Can

The Musical

En fascinerende og swingende musical om en charmerende og sympatisk storsvindler.

Drengen Frank Abagnale vokser op i et fint kvarter og går på en dyr privatskole. Lige indtil den dag hans far går konkurs og glansbilledet smuldrer. Forældrene bliver skilt og faren begynder at drikke. Frank Abagnale forsøger sig med lidt småsvindel, og det viser sig, at han har talent for det. Allerede mens han går på high school, indløser han perfekt forfalskede checks for millioner og inden sin 21-års fødselsdag, når han at give sig ud for at være både læge, advokat og pilot. Men kærligheden og lysten til at starte på en frisk indhenter selv den største svindler.

FBI-agenten Carl Hanratty jagter Abagnale. Men i den hæsblæsende forbryderjagt må Hanratty gang på gang se sig snøret. I løbet af forbryderjagten bliver Hanratty også udfordret på sin sort/hvid opfattelse af verden og må indse, at en forbryder ikke bare er et monster.

Den autentiske historie om storsvindleren Frank Abagnale, er så utrolig, at den er blevet til både en spillefilm og en prisvindende Broadwaymusical. Nu får musicalen premiere på Odense Teater, hvor rollen som Frank Abagnale spilles og synges af Laus Høybye og Carl Hanratty af Claus Riis Østergaard. Musikken spilles live af Odenses storswingende Tiptoe Bigband.

 

Forestillingen og sangene opføres på dansk.

Produceret i samarbejde med Tiptoe Bigband

Store Scene
Premiere 8. februar 2018 kl. 19:30

Spilleperiode
8. februar 2018 - 14. marts 2018

Priser
Fra 115 - 465 kr.

Forpremierer
6. februar 2018 kl. 19:30
7. februar 2018 kl. 19:30

Musical

Tip en ven

Book by Terrence McNally

Music by Marc Shaiman

Lyrics by Scott Wittman and Marc Shaiman

Oversættelse Henrik Lykkegaard

Iscenesættelse Rolf Heim

Scenografi Sisse G. Jørgensen

Musik Tiptoe Bigband under ledelse af Torben Sminge

Lysdesign Brian Njie

Lyddesign Rudi Senf

Based on the DreamWorks Motion Picture

Presented by arrangement with Music Theatre International (Europe)

Pressefoto Catch Me If You Can

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge. Billedet må ikke videreformidles mod betaling.

Henvendelser fra pressen kan ske til Morten Kjærgaard:
presse@odenseteater.dk / Tlf.: 63 13 92 52

Årets julegaveidé til voksne

EN SWINGENDE OG SPEKTAKULÆR MUSICALOPLEVELSE

MANGLER DU GODE IDEER TIL JULEGAVEN – SÅ GIV EN GAVE, DER HUSKES

CATCH ME IF YOU CAN er en fængende musical om den charmerende og sympatisk storsvindler Frank Abagnale, der inden sin 21-års fødselsdag når at svindle for millioner af dollars.

Musikken leveres af Tiptoe Bigband, og i hovedrollerne kan du opleve Laus Høybye (kendt fra de originale Krumme-film og tv-serien Lykke) som Frank Abagnale og Claus Riis Østergaard (kendt fra TV2-serien Norskov) som Carl Hanratty, når CATCH ME IF YOU CAN spiller på Store Scene fra 8. februar til 14. marts 2018.

Læs mere her.

Café og restaurant

KONGENS HAVE - Et nyt spændende spisested på Odense Teater

I café og restaurant KONGENS HAVE kan du nyde mad og drikke før og efter forestillingen. I caféen tilbydes der små caféanretninger, panini, kage og meget mere samt et stort udvalg af kolde og varme drikke. I restauranten tilbydes der forskellige teatermenuer samt større kongemiddage.

KONGENS HAVE - CAFÉ OG RESTAURANT
Info@kgshave.dk | Tlf. 53 68 18 00

Læs mere på: www.kgshave.dk, eller følg dem på Facebook.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk