Odense Teater
Odense Teater

Menu

Den indbildt syge

Af Molière

Kan man være så bange for at leve livet, at man lige så godt kunne være død? spørger Molière drillende i denne klassiske komedie.

I en tid hvor vi med en simpel søgning på Google hurtigt har diagnosticeret os selv og allerede ligger halvt i graven, rammer komedien DEN INDBILDT SYGE lige ned i nutidens omskiftelige sundhedsbølger og angst for døden.

I DEN INDBILDT SYGE møder vi Argan, der føler sig dødssyg og lever sit liv nøje efter lægernes anvisninger. Hans læger forspilder ingen chance for at opdyrke nye sygdomstegn og gnider sig i hænderne over de utallige dyre behandlinger, Argan betaler dem for. I sin iver efter konstant at have adgang til lægelig behandling, vil Argan gifte sin ældste datter bort til en åndsforladt lægesøn. Hans datter, Angélique, har imidlertid lagt andre planer, for hun har forelsket sig i den charmerende Cléante.

Gennem forviklinger, forklædninger og intriger stiller Molière skarpt på selvbedragets anatomi, og spørgsmålet er; hvem narrer hvem?

Store Scene
Premiere 31. august 2017 kl. 19:30

Spilleperiode
31. august 2017 - 30. september 2017

Priser
Fra 70 - 335 kr.

Forpremierer
29. august 2017 kl. 19:30
30. august 2017 kl. 19:30

Klassisk komedie

Tip en ven

Billet

Se flere

Iscenesættelse Kjetil Bang-Hansen

Scenografi John Kristian Alsaker

Pressefoto Den indbildt syge

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge. Billedet må ikke videreformidles mod betaling.

Henvendelser fra pressen kan ske til:
Presse- og kommunikationschef Morten Kjærgaard
presse@odenseteater.dk / Tlf.: 63 13 92 52

DEN INDBILDT SYGE - Stjernearrangement

STORE SCENE
Tirsdag 19. september kl. 17.15 - 17.45

Molière er en af historiens største komedieskabere, men hvordan taler hans stykker til os i dag? Hør nogle af de medvirkende fortælle om, hvordan det er at arbejde med Molière. Er det sjovt at spille komedie? 

>> Tilmeld dig her
(Stjernearrangementerne er forbeholdt Odense Teaters Stjernekunder og sponsorer)

Café og restaurant

KONGENS HAVE - Et nyt spændende spisested på Odense Teater

I vores nye café og restaurant KONGENS HAVE kan du nyde mad og drikke før og efter forestillingen. I caféen tilbydes der små caféanretninger, panini, kage og meget mere samt et stort udvalg af kolde og varme drikke. I restauranten tilbydes der forskellige teatermenuer samt større kongemiddage.

KONGENS HAVE - CAFÉ OG RESTAURANT
Info@kgshave.dk | Tlf. 53 68 18 00

Læs mere på: www.kgshave.dk, eller følg dem på Facebook.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billettelefon 70 20 20 96
odenseteater@billetten.dk