Odense Teater
Odense Teater

Menu

Lysistrate

Præsentationsforestillingen af 4. årgang på Den Danske Scenekunstskole - Skuespiluddannelsen i Odense

Kvindernes oprør

I krig og kærlighed gælder alle kneb.

Mændene fra Athen og Sparta har i årevis ført krig mod hinanden. Krigen virker uendelig, lige indtil kvinden Lysistrate fra Athen lægger en snedig plan. Hvis ikke våben kan få krigen til at standse, så kan sex!

Sammen med alle kvinderne i både Athen og Sparta besætter Lysistrate Akropolis og kvinderne sværger en dyr ed på, at de ikke vil dyrke sex med deres mænd, før der er skrevet under på en fredstraktat.

Krigen i dobbeltsengen får mændene til at udvikle sære gangarter for at skjule deres ubændige lyst. Lysten er ikke mindre på kvindernes side, og Lysistrate må kæmpe hårdt for at holde sammen på sine tropper. Der er hverken grænser for fantasien eller de dårlige undskyldninger, når kvinderne forsøger at snige sig ud til deres mænd for at få stillet elskovslysten.

Det bliver frækt og sjovt, når de otte talentfulde afgangsstuderende kaster sig over Aristofanes’ veloplagte komedie, der giver ægteskabet og kampen mellem kvinder og mænd et frivolt spark et vist sted.

Værkstedet
Premiere 2. december 2017 kl. 16:00

Spilleperiode
2. december 2017 - 22. december 2017

Priser
Fra 85 - 180 kr.

Forpremierer
30. november 2017 kl. 19:30
1. december 2017 kl. 19:30

Græsk komedie

Tip en ven

Af Aristofanes

Bearbejdelse og iscenesættelse Liv Helm

Scenografi Nathalie Mellbye

Pressefoto Lysistrate

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge. Billedet må ikke videreformidles mod betaling.

Henvendelser fra pressen kan ske til:
Presse- og kommunikationschef Morten Kjærgaard
presse@odenseteater.dk / Tlf.: 63 13 92 52

Café og restaurant

KONGENS HAVE - Et nyt spændende spisested på Odense Teater

I vores nye café og restaurant KONGENS HAVE kan du nyde mad og drikke før og efter forestillingen. I caféen tilbydes der små caféanretninger, panini, kage og meget mere samt et stort udvalg af kolde og varme drikke. I restauranten tilbydes der forskellige teatermenuer samt større kongemiddage.

KONGENS HAVE - CAFÉ OG RESTAURANT
Info@kgshave.dk | Tlf. 53 68 18 00

Læs mere på: www.kgshave.dk, eller følg dem på Facebook.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billettelefon 70 20 20 96
odenseteater@billetten.dk