Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Maskerade

af Ludvig Holberg iscenesat af tysk teaters kæledægge og verdensklovn Herbert Fritsch

”Jeg kan umuligt blive fra maskeraden i aften”
- Leander

Den klassiske historie om generationsopgør, hvor ungdommelig kærlighed står over for forældrearrangerede ægteskaber. På maskeraden opstår den vilde forelskelsesrus, som giver anledning til forvikling og uorden. Alle vil af sted: de unge mennesker Leander og Leonora, deres tjenere Henrik og Pernille og Magdelone, Leanders mor. Kun Leanders gamle far Jeronimus holder stædigt fast i, at det er amoralsk lystsluppen galskab og satans værk.

Det danske arvegods lægges i hænderne på den tyske instruktør Herbert Fritsch. Hos Fritsch bliver den klassiske komedie slapstick med indlagte, legende og udfordrende improvisationer og akrobatiske indspark. En moderne version som Marx Brothers eller Charlie Chaplin in outer space.

Fritsch universer er altid en sanselig leg, hans iscenesættelser går for fulde huse rundt om på de tyske teatre, og hans opsætning af Den Spanske Flue gæstespillede på Det Kongelige Teater i 2014. 

Store Sal/ODEON
Premiere 8. januar 2018 kl. 19:30

Spilleperiode
8. januar 2018 - 8. januar 2018

Priser
Fra 20 - 420 kr.

Gæstespil Det Kongelige Teater

Tip en ven

Iscenesættelse og scenografi Herbert Fritsch

Kostumedesign Victoria Behr

Lysdesign Ulrik Gad

Medvirkende Morten Hee Andersen, Marie Dalsgaard, Rasmus Fruergaard, Lila Nobel, Peter Plaugborg, Jens Jørn Spottag, Søren Sætter-Lassen og Tammi Øst

Musiker Oliver Latry

Præsenteres i samarbejde med Odense Symfoniorkester

Pressefoto Maskerade

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge. Billedet må ikke videreformidles mod betaling.

Henvendelser fra pressen kan ske til Morten Kjærgaard:
presse@odenseteater.dk / Tlf.: 63 13 92 52

ODEON

Odense Teater i ODEON
Odense Teater har forestillinger både på vores nye scene, Teatersalen, samt i ODEONs Store Sal. Læs mere om Odense Teater i ODEON her.

I spidsen af ODEON er der to spisesteder:

Café ODEON Social
Har I bare lyst til et hyggeligt måltid, kan I tage en tur i ODEON Social - café-koncept i stueetagen. Her er der højt til loftet, fællesspisning og generelt bare fokus på hygge.
Læs mere om ODEON Social her.

Restaurant Schiøtz
I Restaurant Schiøtz på 1. etage serveres en dejlig 2-retters middag med et glas vin. Maden byder på sæsonafstemte retter, imens I nyder en fantastisk udsigt. 
Læs mere om Restaurant Schiøtz her.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billettelefon 70 20 20 96
odenseteater@billetten.dk