Odense Teater
Odense Teater

Menu

ROBOT

Mere end en forestilling

Robotter er overalt i vores liv, og vi er først lige begyndt. Robotter kan diagnosticere kræft, skrive musik og føre krig, men hvad gør teknologien ved os, og hvad vælger vi at gøre ved teknologien? Odense Teater sætter mennesker og teknologi i spil på helt nye måder med den energiske, lærerige og underholdende forestilling ROBOT.

Med inspiration fra både kunstens og teknologiens verden undersøger ROBOT forholdet mellem menneske og maskine. Hvilke etiske og moralske dilemmaer stiller den fremadstormende udvikling os i? Hvordan har vi haft det med robotter igennem historien? Hvad forestiller vi os om fremtiden?

Vi mennesker bruger robotteknologi til så forskellige ting som at føre krig og til at passe vores børn og ældre. På den ene side er vi vildt fascinerede af teknologiens landvindinger og glade for de muligheder, vi får tilbudt. På den anden side er vi også utrygge ved alt det nye.

Robotterne forandrer vores liv, men hvordan?

Hvad vælger vi?

Hvem vinder, og hvem taber?

ROBOT bliver den sidste forestilling, Odense Teater spiller i Sukkerkogeriet, før vi flytter denne scene til Teatersalen - Odeon. Vi benytter lejligheden til at invitere publikum på en sanselig vandring gennem alle Sukkerkogeriets skjulte rum og hemmelige kroge - og på opdagelse i den kunstige intelligens’ forførende univers. 

Forestillingen anbefales fra 14 år.

 

BLIV KLOGERE PÅ FREMTIDEN
De teknologiske landvindinger er på samme tid imponerende og skræmmende. Som optakt til forestillingen ROBOT, indbyder Odense Teater dig til at blive klogere på fremtiden til foredrags- og debataftener om de muligheder og udfordringer, udviklingen byder på.

FOREDRAG ANNE GLAD
30. marts kl. 19.30 ER AFHOLDT
Læs mere og køb billet her

FOREDRAG PREBEN MEJER
4. april kl. 19.30 ER AFHOLDT
Læs mere og køb billet her

FOREDRAG NIKOLAJ SONNE
19. april kl. 19.30
Læs mere og køb billet her

Sukkerkogeriet
Premiere 4. maj 2017 kl. 19:30

Spilleperiode
4. maj 2017 - 30. maj 2017

Priser
Fra 95 - 190 kr.

Forpremierer
2. maj 2017 kl. 19:30
3. maj 2017 kl. 19:30

Tip en ven

Iscenesættelse Madeleine Røn Juul

Scenografi Siggi Óli Pálmason

Pressefoto ROBOT

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge. Billedet må ikke videreformidles mod betaling.

Henvendelser fra pressen kan ske til:
Presse- og kommunikationschef Morten Kjærgaard
presse@odenseteater.dk / Tlf.: 63 13 92 52

Forestillingen ROBOT

Skuespiller Kristoffer Helmuth fortæller om ROBOT

Bliv medlem af Klub_U

TILBUD TIL UNGE OG STUDERENDE

Hvis du er 15 - 24 år eller studerende, kan du blive gratis medlem af Klub_U og købe dine teaterbilletter for kun 60 kr. 

Læs mere her

ROBOT

STJERNEARRANGEMENT

SUKKERKOGERIET - ONSDAG 17. MAJ 2017 KL. 17.30 - 18.15

Mød nogle af de medvirkende skuespillere og hør dem fortælle om arbejdet med ROBOT. Med på scenen er også instruktør Madeleine Røn Juul og videnskabsjournalist Sten Løck, som sammen med holdet, har researchet til og skrevet forestillingen.

>> Tilmeld dig her
(Stjernearrangementerne er forbeholdt Odense Teaters Stjernekunder)

Odense - Danmarks Robotby

Odense er Danmarks robotby nr. 1 og er de seneste år blevet internationalt kendt for sine mange tiltag og store innovation inden for robotudviklingen. Odense Robotics er fællesbetegnelsen for et større projekt, der er med helt fremme, når det gælder udviklingen af nye robotter. Odense Robotics består af omkring 70 virksomheder og flere end 1800 ansatte. Derudover findes der over 30 uddannelser i Odense, inden for IT- og robotteknologi. Byen er lidt af en rugekasse også for fremtidens store teknologiske udvikling, og det er ikke for sjov, når mange i Danmark kalder Odense for Robotic Valley.

TeaterBaren Sukkerkogeriet

Du kan spise i Sukkerkogeriet før forestillingen. Bestilling senest to dage før på mail eller telefon. Menukort kan ses på TeaterBarens hjemmeside.

Bestil dine drikkevarer til pausen inden forestillingen går i gang. Så står drikkevarerne klar til dig når pausen begynder. 

Læs mere på www.teater-cafeen.dk
Roersvej 33, 5000 Odense C
Tlf. 21 84 72 10
info@teater-cafeen.dk

Billetkontor
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billettelefon 66 12 00 52
otb@odenseteater.dk