Kor s√łges
Odense Teater
Odense Teater

Menu

KOR SØGES TIL "HÆNDELSEN"

Du og dit kor har mulighed for at blive en del af en spændende og anderledes kunstnerisk proces, når Odense Teater i april har premiere på forestillingen HÆNDELSEN.

HÆNDELSEN er en højaktuel og intens forestilling om angsten for terror og den måde terror og massedrab har rystet vores verdenssyn.

I denne yderst relevante forestilling spiller et kor en betydelig rolle. Derfor har Odense Teater brug for syddanske kor, der har lyst til at medvirke i forestillingen.

Jeres kor kommer til at indgå i handlingen ved at synge nogle af de sange, som I allerede har på repertoiret, foruden nogle nyskrevne korsatser af den engelske komponist, John Browne, hvis sange kommenterer forestillingens handling.

DET PRAKTISKE
Det er en del af forestillingens koncept, at det for så vidt muligt er nye kor der medvirker hver dag. Den kunstneriske vision bag dette ønske er, at korene på den måde forholder sig ”frisk” til handlingen, hvorfor tekstens udfald vil virke autentisk og overraskende for koret såvel som for publikum.

Derfor vil koret heller ikke skulle medvirke i hele forestillingens prøveperiode, men I vil blive introduceret til forestillingen gennem en workshop-dag.

Den dag, hvor dit kor medvirker i forestillingen, vil I nogle timer før forestillingens begyndelse, blive orienteret om forestillingen og instrueret af forestillingens instruktørassistent.

Dit kor kan være af forskellig størrelse, og I skal regne med at medvirke en til to gange i spilleperioden.

OM FORESTILLINGEN
HÆNDELSEN spiller på Værkstedet 26. april - 12. maj 2018.
Læs mere om forestillingen herSÅDAN TILMELDER I JER

Send en mail til kor@odenseteater.dk, hvor I oplyser:

  • Korets navn
  • Hvor mange I er
  • Musikgenre i koret
  • Kort beskrivelse af korets sammensætning
  • Navn og informationer på korlederen

I vil høre fra os i løbet af januar. Deadline for tilmelding er 29. januar 2018.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk