Priser

Prisen på standard billetter ligger i sæson 2022/2023 i et prisleje fra 97-745 kroner.

Prisen afhænger af flere ting:

 

Hvilken scene forestillingen spilles på

Der er forskellige priser på vores scener. Da det ofte er forestillinger med et stort hold og setup på Store Scene, vil forestillingerne her ofte være dyrere end på vores andre scener. 

 

Hvilken dag du vil i teatret

Skal du se en forestilling på Store Scene, kan det godt betale sig at tage i teatret fra mandag-onsdag. Her er billetterne nemlig billigere end fra torsdag-søndag. 

På vores øvrige scener er prisen uændret. 

 

Hvor du gerne vil sidde i salen

På Store Scene er der fire forskellige prisgrupper: A+, A, B, C,

A+ billetterne er dem, hvor udsynet til scenen er bedst - derfor er de også de dyreste. Og så bliver billetterne billigere og billigere jo længere væk fra scenen du kommer. 

Der er ikke forskellige prisgrupper på vores øvrige scener. 

 

børn, unge og studerende

Der er 50% rabat til alle under 25 år samt til studerende.

 

Stjernekunde

Der er 50 Kr. rabat pr. billet, hvis du er Stjernekunde på Odense Teater. Børn, unge og studerende kan også blive Stjernekunder. Læs mere om Stjernekunder her

 

Hvis du vil se en forpremiere

Der er også penge at spare, hvis du køber billet til en forpremiere. Dem er der to af til de fleste af teatrets egne forestillinger. En forpremiere er en prøve med publikum, og sælges derfor til reduceret pris. 

 

OMBYTNING

Billetter kan mod gebyr på 25 kr. pr. billet + billetgebyr ombyttes til en anden dag eller gavekort. Ombytning skal ske senest hverdagen inden forestillingen kl. 14.00

 

FORTRYDELSESRET

Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Bliver du forhindret i at bruge din billet, er du velkommen til at give din billet til en anden (gælder IKKE Klub/U). Der kan udvises særlig service i tilfælde af situationen fx dødsfald mm. Mod gebyr på 25 kr. + billetgebyr 10 kr. = 35 kr. i alt.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail billet@odenseteater.dk eller du kan møde op i vores billetsalg i teatrets foyer i vores åbningstid som er:

 

mandag-onsdag-fredag fra kl. 9.00-14.00

 

(Juli undtaget, hvor teatret er lukket, samt 18. maj og 16. november 2022 pga. arrangement i huset).

 

Du kan også kontakte os på tlf. 66 12 00 52 i ovenstående åbningstid.

I kunsten kan livet kendes