Priser

Prisen på standard billetter ligger i sæson 2022/2023 i et prisleje fra 97-745 kroner.

Prisen afhænger af flere ting:

 

Hvilken scene forestillingen spilles på

Der er forskellige priser på vores scener. Da det ofte er forestillinger med et stort hold og setup på Store Scene, vil forestillingerne her ofte være dyrere end på vores andre scener. 

 

Hvilken dag du vil i teatret

Skal du se en forestilling på Store Scene, kan det godt betale sig at tage i teatret fra mandag-onsdag. Her er billetterne nemlig billigere end fra torsdag-søndag. 

På vores øvrige scener er prisen uændret. 

 

Hvor du gerne vil sidde i salen

På Store Scene er der fire forskellige prisgrupper: A+, A, B, C,

A+ billetterne er dem, hvor udsynet til scenen er bedst - derfor er de også de dyreste. Og så bliver billetterne billigere og billigere jo længere væk fra scenen du kommer. 

Der er ikke forskellige prisgrupper på vores øvrige scener. 

 

børn og unge

Der er 50% rabat til alle til og med 24 år. Børn og unge kan også købe vores Klub/U-kort, som er et årskort til teatret. Læs mere her

 

Studerende

Vil du have mulighed for at komme meget billigt i teatret? Som studerende over 24 år kan du købe vores Klub/U-kort, som er et årskort til teatret. Læs mere her

 

Stjernekunde

Der er 50 Kr. rabat pr. billet, hvis du er Stjernekunde på Odense Teater. Børn, unge og studerende kan også blive Stjernekunder. Læs mere om Stjernekunder her

 

Hvis du vil se en forpremiere

Der er også penge at spare, hvis du køber billet til en forpremiere. Dem er der to af til de fleste af teatrets egne forestillinger. En forpremiere er en prøve med publikum, og sælges derfor til reduceret pris. 

 

OMBYTNING

Billetter kan mod gebyr på 25 kr. pr. billet + billetgebyr ombyttes til en anden dag eller gavekort. Ombytning af billetter og annullering mad/drinksbillet fra Nelles, skal ske senest hverdagen inden forestillingen kl. 14.00

 

FORTRYDELSESRET

Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Bliver du forhindret i at bruge din billet, er du velkommen til at give din billet til en anden (gælder IKKE Klub/U).

 

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail billet@odenseteater.dk eller du kan møde op i vores billetsalg i teatrets foyer i vores åbningstid som er:

 

mandag-onsdag-fredag fra kl. 9.00-14.00

 

(Juli undtaget, hvor teatret er lukket, samt 18. maj og 16. november 2022 pga. arrangement i huset).

 

Du kan også kontakte os på tlf. 66 12 00 52 i ovenstående åbningstid.

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

Sæson 22/23 Odense Teater

I kunsten kan livet kendes