COVID-19
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Aflysning

Opdateret 8. april 2020

På grund af Corona-nedlukningen aflyser Odense Teater de sidste opsætninger i den nuværende sæson, som ellers var planlagt med premiere i april og maj.

Alle gæster med billet til forestillingerne får direkte besked med information om mulighederne for refusion af billetter.

Det handler om følgende forestillinger:  

Har du billet til en af ovenstående events, skal du ikke foretage dig noget. 

Odense Teaters billetudbyder, Billetten, oplever i øjeblikket ekstraordinær travlhed. Der er vil derfor gå længere tid end normalt før Billetten har kontaktet alle vores kunder. 

Billetsalget til den nye sæson er også udskudt fra 27. april til mandag 18. maj kl. 10.

En alvorlig situation for teatret
- Vi var netop gået i gang med prøverne og opbygningen, da vi måtte lukke ned, og med den seneste melding om nedlukning til efter påske er det desværre helt urealistisk, at vi kan nå at producere forestillingerne. Det er simpelthen så beklageligt, siger teaterdirektør Jens August Wille.

Forestillingerne bliver ikke flyttet til et senere tidspunkt, da det af kontraktmæssige årsager ikke er muligt. Desuden er den nye sæson med nye forestillinger allerede planlagt med skuespillere, instruktører og alle andre involverede.

- Vi er klar over, at vi skuffer enormt mange gæster ved aflysningerne nu, men vi er sikre på, at alle kan forstå vores beslutning i denne situation. Økonomisk er det et enormt hårdt slag for teatret, fordi alle kontrakterne er indgået for foråret, men eftersom vi ikke kan nå at producere og næppe kan spille forestillingerne, har vi ikke andre muligheder end aflysning, siger Jens August Wille.

- Vi får et stort tab med disse aflysninger og hele billetsalget for foråret ryger nu. Det gør ondt, og vi arbejder hårdt på at finde de nødvendige besparelser i den her svære situation, siger teaterdirektøren, men forsikrer, at teatret ikke er i fare for lukning.

Du kan hjælpe:
Jens August Wille opfordrer alle gæster med billet til at overveje at undlade at refundere billetten, men i stedet benytte muligheden for at få byttet til et gavekort eller helt lade pengene tilgå teatret.

- Vi ser frem mod den nye sæson. Jeg håber at vores trofaste gæster vil vende talstærkt tilbage, når vi er på den anden side af denne alvorlige krise og vi igen kan mødes sikkert i teatret. Vi får brug for opbakningen, fortæller Jens August Wille.

Billetsalget til den nye sæson er også udskudt fra 27. april til 18. maj.

Pas nu godt på hinanden til vi ses igen.

ODENSE TEATER
odenseteater@billetten.dk / tlf 66 12 00 52

 

Følgende forestillinger er tidligere aflyst:

Influencer Influenza, Værkstedet
Publikum er orienteret via mail. Billetter refunderes hurtigst muligt.
Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde billetter til andre spilledage, da forestillingen har sidste spilledag 14. marts 2020.

Skatteøen, Store Scene
Publikum er orienteret via mail. Billetter refunderes hurtigst muligt.
Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde billetter til andre datoer, da det er en turnéforestilling fra Folketeatret.

Bortførelsen fra Seraillet
Besked fra vores samarbejdspartner Odense Symfoniorkester: 
> Læs mere herOdense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK

Jesper Koch Andersen