Priser

Prisen på standard billetter ligger i sæson 2021/2022 i et prisleje på 160-420 kroner.

Prisen afhænger af flere ting:

 

Hvilken scene forestillingen spilles på

Der er forskellige priser på vores scener. Da det ofte er forestillinger med et stort hold og setup på Store Scene, vil forestillingerne her ofte være dyrere end på vores andre scener. 

 

Hvilken dag du vil i teatret

Skal du se en forestilling på Store Scene, kan det godt betale sig at tage i teatret fra mandag-onsdag. Her er billetterne nemlig billigere end fra torsdag-søndag. 

På vores øvrige scener er prisen uændret. 

 

Hvor du gerne vil sidde i salen

På Store Scene er der fire forskellige prisgrupper: A+, A, B, C,

A+ billetterne er dem, hvor udsynet til scenen er bedst - derfor er de også de dyreste. Og så bliver billetterne billigere og billigere jo længere væk fra scenen du kommer. 

Der er ikke forskellige prisgrupper på vores øvrige scener. 

 

Hvis du vil se en forpremiere

Der er også penge at spare, hvis du køber billet til en forpremiere. Dem er der to af til de fleste af teatrets egne forestillinger. En forpremiere er en prøve med publikum, og sælges derfor til reduceret pris. 

 

REFUSION

Hvis du, eller andre i din husstand, er syg med en smitsom sygdom, som eksempelvis Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller ombyttet til en anden dag.

Er du nærkontakt til en corona-smittet, kan du overdrage din billet til anden side eller få ombyttet din billet til en anden dag, du kan også vælge at få billetten omdannet til et gavekort – mod gebyr.

 

OMBYTNING

Billetter kan mod gebyr på 25 kr. pr. billet + billetgebyr ombyttes til en anden dag. Senest hverdag inden før forestillingen, senest kl. 14.00. 

 

FORTRYDELSESRET

Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Bliver du forhindret i at bruge din billet, er du velkommen til at give din billet til en anden (gælder IKKE Klub/U). Der kan udvises særlig service i tilfælde af situationen fx dødsfald mm. Mod gebyr på 25 kr. + billetgebyr 10 kr. = 35 kr. i alt.

 

I kunsten kan livet kendes