Odense Teater | Et juleeventyr | Odense Teater
Et Juleeventyr | Odense Teater

Årets juleforestilling

Et jule-
eventyr

Store Scene

Spiller ikke længere

Spilletider
Pris

Fra 110 kr. til 420 kr. 

Varighed

Ca. 1 time og 45 min. (inkl. pause)

Dickens' vidunderlige historie tænder julelys i små og store hjerter

 

Hele familien kan glæde sig til en gribende, magisk og hjertesmeltende oplevelse med Charles Dickens’ fabelagtige spøgelseshistorie om gnieren Ebenezer Scrooge, som vrisser af alt og alle – ikke mindst af folk, som ønsker ham glædelig jul.

 

Men så får han besøg. Først af sin afdøde kompagnon Jacob Marleys genfærd og dernæst af tre ånder, som giver ham en sidste chance for at lære omsorg og medmenneskelighed. For Scrooge har glemt at leve, men måske kan han åbne sit hjerte og ændre sit liv på denne juleaftensdag.

 

En ægte juleforestilling på Odense Teater, hvor du kan mærke julestemningen brede sig, når vi blænder op for fantastiske skuespillere, smukke scenebilleder og kostumer samt kendte julesalmer som Dejlig er den himmel blå og Det kimer nu til julefest – nænsomt drysset med et strøg af elektroniske beats.

 

Anbefales fra 6 år.

 

Et juleeventyr er en co-produktion mellem Aarhus Teater og Odense Teater.

 

Fyens Stiftstidende

Teatermagi kan være svært at sætte ord på, men to gode bud er 'Et juleeventyr'

MigogOdense

"Mikkel Bay Mortensen kan nærmest betegnes som perfekt i sin portrættering af den skrækkelige Scrooge"

Læs anmeldelse

KOP kultur

"Et juleeventyr er en fremragende forestilling for hele familien, der på den helt store klinge spiller med teatrets magiske muskler."

Kjerteminde Avis

”Odense Teaters juleeventyr er blandt de bedste, jeg har oplevet”

Iscene.dk

”Forestillingen er en fryd for øjet og opdaterer Dickens klassiker med moderne rytmer under de kendte julesange.”

Læs anmeldelsen

CPH Culture

"Det hjælper virkelig på julehumøret med en tur i Odense Teater."

Læs anmeldelsen

Klub/U

"Alt i alt leverer Odense Teater en hele vejen igennem magisk og rørende forestilling for alle aldre."

Læs anmeldelse

Bag forestillingen

Af

JACK THORNE BASERET PÅ CHARLES DICKENS' JULEKLASSIKER

Iscenesættelse

Jacob Schjødt

scenografi

Benjamin La Cour

Kostumer

Karin Betz

Musik af

Marie Koldkjær Højlund, Anders Boll og Steffen Lundtoft

Lysdesign

Mathias Hersland

Lyddesign

Julie Pedersen

Konceptuerende lyddesigner

Lars Gaarde

Instruktørassistent

Patricia Søholt Pedersen

medvirkende

Måske du også kan lide...

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene til teatret/foyerområdet åbner en time før forestillingen begynder. Dørene ind til salen åbner som udgangspunkt en halv time før forestillingen begynder. Vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter.

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer på eget ansvar i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

KØRESTOLE
Kørestolsbrugere har adgang til alle teatrets scener. Ved køb af billet skal du oplyse, at du er kørestolsbruger. Der er indgang til Store Scene for kørestole gennem Café Nelle's Odense Teater. Kontakt teatrets personale, hvis du har brug for hjælp. Det er vigtigt, at du gør opmærksom på at du har en kørestol med når du køber din billet, så vi kan have en plads klar til dig.

TELESLYNGE
Odense Teater har fået teleslynge på Store Scene (Jernbanegade). Af tekniske grunde, som vi ikke kan ændre på, dækker Teleslyngen bedst på række 7-15 (gulv) og samt 1. og 2. balkon – den kan også virke på de øvrige rækker, men her kan vi ikke garantere den bedste oplevelse.

Når vi spiller i ODEONs Store Sal, er der teleslynge på gulv og 1. balkon. På 2. balkon kan der udleveres IR modtagere, som kan bruges sammen med et høreapparat.

Der er ikke mulighed for teleslynge på teatrets andre scener (Teatersalen i ODEON, Værkstedet eller foyerscenen).

Kontakt teatrets personale inden forestillingen for nærmere information.

 

Læs mere vedr. særlige behov under FAQ

I kunsten kan livet kendes