DRAMATURG TIL BARSELSVIKARIAT

Vi søger en fuldtidsdramaturg til et barselsvikariat pr. 1. juni (eller hurtigst muligt) og frem til 31. december 2021.

 

Som dramaturg på Odense Teater spiller du en central rolle i det kunstneriske arbejde. Du vil arbejde tæt sammen med teaterdirektøren i planlægningen af kommende repertoirer og eksekveringen af den igangværende sæson.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER VIL VÆRE
/ Repertoireplanlægning
/ Sparring i forbindelse med casting
/ Sparring og research i forbindelse med udvikling af manuskripter
/ Læsning og vurdering af indsendte henvendelser og manuskripter
/ Produktionsdramaturgi og sparring med instruktører
/ Udvikling af nye, kunstneriske tiltag

Du må forvente skiftende arbejdstider og en del aftenarbejde i forbindelse med prøver og premierer. Løn efter kvalifikationer.

 

PROFIL
Du er engageret og brænder for scenekunsten. Du har god fornemmelse for de kunstneriske processer og kan begå dig i et prøvelokale. Du evner at sætte dig ind i en kunstnerisk vision og yde konkret og konstruktiv sparring. Du trives i en alsidig hverdag med mange bolde i luften.

 

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. som kandidat i dramaturgi eller teatervidenskab. Du har erfaring med dramaturgisk arbejde og har stor indsigt i teaterbranchen. Du har en god formidlingsevne og solide sprogegenskaber.

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som skal være os i hænde seneste onsdag d. 5. maj kl. 12.00. Send din ansøgning og CV til job@odenseteater.dk.

 

Vi forventer at afholde samtaler onsdag i uge 19.

 

Spørgsmål kan rettes til chefdramaturg Mathias Rosenkrands Bech på tlf. 21 37 58 09.