Rundvisninger

Rundvisninger

Vidste du?

  • At lysekronen, der hænger i vores foyer, er fra 1835 og oprindeligt hang på det gamle teater på Sortebrødre Torv?
  • At Odense Teater har et spøgelse?
  • At der på kostumeloftet er omkring 15.000 kostumer?

Alt det og meget mere kan I høre om på en rundvisning på teatret i Jernbanegade. I får mulighed for at komme med om bag kulisserne, se teknikken og det store snoreloft og komme på besøg på teatrets værksteder, hvor dekorationerne bliver bygget. I vil også komme forbi skræddersalen og det fantastiske kostumeloft. Måske er vi også heldige at komme på besøg i den enorme rekvisitkælder. På turen gennem teatret vil i møde flere af husets personaler og måske også et par skuespillere.


Rundvisningerne sker altid med hensyn til kunsten. Derfor kan det godt være, at dele af ruten laves om, alt efter hvor der er prøver, og hvor der arbejdes.


Rundvisningerne varer typisk 1 -1,5 time og koster 500kr. for skoler. Der kan maksimalt være 25 af sted på én rundvisning. For bestilling, skriv til: rundvisning@odenseteater.dk

Mød en skuespiller

Mød en skuespiller

Hvis I er mere end 20 elever af sted, kan I møde en skuespiller, enten før eller efter I har set forestillingen. Her kan I spørge ind til arbejdet som skuespiller, forestillingen I har set/skal se eller livet på teatret.


I må ikke forvente et færdigt oplæg, da mødet er tænkt som en dialog, der tager udgangspunkt i jeres spørgsmål. Det kan derfor være en god idé at have forberedt lidt spørgsmål på forhånd. Et skuespillermøde kan være en god måde at nuancere blikket på forestillingen fx som supplement til jeres undervisningsforløb.


Et skuespillermøde vil oftest finde sted i salen og vare omkring en halv time.
For information og tilmelding, kontakt kommunikationsmedarbejder Michael Juul Hagerup på mjh@odenseteater.dk eller ring på tlf. 93 39 20 11.

Introduktioner

Introduktioner

Til enkelte af vores forestillinger er der arrangeret introduktioner på forhånd. Disse ligger altid kl. 18:00-18:30 og er åbne for alle. Introduktionerne er gratis, men kræver tilmelding.

 

Læs mere under de enkelte forestillinger.

I kunsten kan livet kendes