INSPIRATION OG FORDYBELSE

 

Her på siden kan du læse lidt om, hvordan I kan få endnu mere ud af jeres teateroplevelse.

 

INSPIRATION TIL UNDERVISERE
Du kan hente inspiration til, hvordan du kan bruge de enkelte forestillinger i undervisningen, ved at downloade vores gratis undervisningsmaterialer og deltage i vores fyraftensarrangementer for undervisere. Læs mere i afsnittene herunder.

 

FORDYBELSE FOR ELEVERNE
Brug opgaverne i vores undervisningsmateriale til at arbejde med forestillingen i klassen før og efter teaterbesøget, mød en skuespiller eller kom på rundvisning bag scenen med dine elever. Læs mere i afsnittene herunder.

 

MATERIALE TIL UNDERVISNINGEN
Undervisningsmateriale kan hentes her.

Rundvisninger for skoler

RUNDVISNING FOR SKOLER

På en rundvisning kommer I bag scenen på Odense Teater i Jernbanegade.

Rundvisningen koster 500 kr.

 

Vidste du?
At lysekronen, der hænger i vores foyer, er fra 1835 og oprindeligt hang på det gamle teater på Sortebrødre Torv? Eller at Odense Teater har et spøgelse?

Alt det og meget mere kan I høre om på en rundvisning. I får mulighed for at opleve scenen og teknikken fra skuespillernes vinkel. I kommer på besøg på teatrets værksteder, hvor dekorationerne bliver bygget, ligesom vi besøger skræddersalen, hvor de nye kostumer hænger. Vi kommer også igennem det fantastiske kostumeloft, hvor ca. 15.000 kostumer opbevares. På vores tur gennem huset møder vi også teknikere og skuespillere og meget mere.

 

For bestilling skriv til: rundvisning@odenseteater.dk

MØD EN SKUESPILLER

Når du skal i teatret med dine elever har du mulighed for at møde en skuespiller før eller efter forestillingen.

Skuespilleren vil fortælle om arbejdet med forestillingen og arbejdet som skuespiller. Mødet er tænkt som en dialog og ikke et færdigt foredrag, så det er vigtigt, at du og dine elever er forberedt på at stille spørgsmål.

For information og tilmelding, kontakt kommunikationsmedarbejder Michael Juul Hagerup på mjh@odenseteater.dk tlf. 93 39 20 11

Mød en skuespiller på Odense teater

I kunsten kan livet kendes