Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

AFLYST: Eks-mænd

AFLYST
Vi er desværre nødt til at aflyse forestillingen. Alle med billetter til forestillingen får besked på mail hurtigst muligt (husk at tjekke dit spamfilter).

Forestillingen er aflyst, da der er kommet nye restriktioner i forbindelse med Covid-19. Det er desværre ikke muligt at flytte forestillingen til en anden dato.

------------

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! For det var ham, der løb med din kone!

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles, bortset fra: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard fortsætter deres helt særlige humoristiske parløb. Denne gang i en nyskrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.
 

Priser
Fra 107 kr. til 395 kr.

Store Scene

Varighed
Ca. 1 time og 20 min.

Gæstespil Folketeatret

Tip en ven

Medvirkende
Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard

Dramatikere: René Vase og Jannik Fuglsang
Instruktion: René Vase og Jannik Fuglsang | Scenografi: Kirsten Brink
Dramaturgi: Ninette Mulvad

Pressefoto AFLYST: Eks-mænd

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Til orientering er forsamlingsforbuddet på 10 personer IKKE gældende for kulturelle arrangementer. Vi gennemfører derfor fortsat alle allerede planlagte forestillinger og arrangementer.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

MUNDBIND
Du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde og teatersalen. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.

AFSTAND OG RENGØRING
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

AFLYSNING
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK