Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

AFLYST: In the Air Tonight

EN MUSIKALSK HYLDEST TIL PHIL COLLINS

AFLYST
Vi er desværre nødt til at aflyse forestillingen. Alle med billetter til forestillingen får besked på mail hurtigst muligt (husk at tjekke dit spamfilter).

Forestillingen er aflyst, da der er kommet nye restriktioner i forbindelse med Covid-19. Det er desværre ikke muligt at flytte forestillingen til en anden dato.

------------

Glæd dig til et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien: Phil Collins.

I denne musikalske fortælling følger vi Phil Collins’ liv med op- og nedture, sygdom og succes. Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på film og teater. Men da gruppen Genesis i 1970 søgte en trommeslager, tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere, da Peter Gabriel forlod Genesis, blev Phil Collins også gruppens forsanger. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In the Air Tonight– resten er historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succesfulde kunsterne med et albumsalg på over 100 millioner.
 

Priser
Fra 120 kr. til 420 kr.

Store Scene

Gæstespil MusicalDanmark

Tip en ven

Medvirkende
På scenen er der syv professionelle skuespillere og musikere, blandt andre Jonas Rasmussen og Lene Nørrelykke. 

Kapelmester
Niels Rahbech

Pressefoto AFLYST: In the Air Tonight

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Til orientering er forsamlingsforbuddet på 10 personer IKKE gældende for kulturelle arrangementer. Vi gennemfører derfor fortsat alle allerede planlagte forestillinger og arrangementer.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

MUNDBIND
Du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde og teatersalen. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.

AFSTAND OG RENGØRING
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

AFLYSNING
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK