Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Bridge over troubled water

Musikforestilling om Simon og Garfunkel

BRIDGE OVER TROUBLED WATER er en rørende, intim og gennemmusikalsk forestilling om Paul Simon og Art Garfunkel, deres kunstneriske forskelligheder og skænderier.

BRIDGE OVER TROUBLED WATER er historien om 2 unge drenge fra Queens, New York, der gik hen og blev én af verdens mest succesrige duoer nogensinde.

At duoen blev ædt op af jalousi og fjendskab, ville have været en fascinerende historie om et venskab, som blev ofret på kunstens og berømmelsens alter.

Men som instruktør Peter Aude siger: ”I researchen på Simon & Garfunkel finder man to mennesker som har været, og er, venner hele livet, men kunstnerisk stoppede deres samarbejde efter ”Bridge over Troubled Water”. Det var ikke fordi der ikke var masser af uenigheder mellem dem, men noget stort drama var der ikke. Der var et musikalsk geni og en gudsbenådet sanger, som hver især var stærke individer der bidrog til uenighederne. på grund af deres kunstneriske uenigheder. De brød samarbejdet som uvenner i 1970 inden albummet var udkommet.

De to eminent musikalske skuespillere Nis Pedersen og Morten Lützhøft tager os med igennem Simon & Garfunkels største hits som for eksempel Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound of Silence og selvfølgelig Bridge Over Troubled Water.

Teatersalen/ODEON
Premiere 20. september 2018 kl. 19:30

Spilleperiode
20. september 2018 - 21. september 2018

Gæstespil Landsteateret

Tip en ven

Manuskriptforfatter og instruktør Peter Aude

Medvirkende Nis Pedersen, Morten Lützhøft

Pressefoto Bridge over troubled water

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK