Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Carpenters – Close to You

EN MUSIKFORESTILLING OM SUCCES, KÆRLIGHED, JALOUSI , SYGDOM OG DØD

Musikforestillingen Close to You er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien, der blev en verdenssucces i begyndelsen af 1970’erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem de to søskende tager os på en rejse gennem deres karriere og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever store musikalske succeser blandt andet med det verdensomspændende hit Close to You i 1969. Men bagsiden af deres enorme succes var et liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, misbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Historien fik en brat ende i 1983, da Karen døde i en alder af 31 år.

Oplev et væld af Carpenters mest populære sange med bl.a. Top of the World, There’s a Kind of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye to Love og selvfølgelig Close to You.

 

Priser
Fra 155 kr. til 350 kr.

Teatersalen/ODEON

Spilleperiode
21. - 22. oktober 2020

Varighed
Ca. 2 timer inkl. pause

Gæstespil Landsteatret

Tip en ven

Medvirkende
Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen

Manuskript: Lars Oluf Larsen | Iscenesættelse: Anders Bircow
Musik & Tekst: Carpenters  

Pressefoto Carpenters – Close to You

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Tryghed

- frem for alt

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. Og hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge retur.

Det skal være trygt at gå i Odense Teater.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK