Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Carpenters – Close to You

EN MUSIKFORESTILLING OM SUCCES, KÆRLIGHED, JALOUSI , SYGDOM OG DØD

Musikforestillingen Close to You er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien, der blev en verdenssucces i begyndelsen af 1970’erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem de to søskende tager os på en rejse gennem deres karriere og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever store musikalske succeser blandt andet med det verdensomspændende hit Close to You i 1969. Men bagsiden af deres enorme succes var et liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, misbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Historien fik en brat ende i 1983, da Karen døde i en alder af 31 år.

Oplev et væld af Carpenters mest populære sange med bl.a. Top of the World, There’s a Kind of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye to Love og selvfølgelig Close to You.

 

Priser
Fra 155 kr. til 350 kr.

Teatersalen/ODEON

Spilleperiode
21. - 22. oktober 2020

Varighed
Ca. 2 timer inkl. pause

Gæstespil Landsteatret

Tip en ven

Medvirkende
Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen

Manuskript: Lars Oluf Larsen | Instruktør & scenografi: Troells Toya 
Musik & Tekst: Carpenters | Lyddesign: Søren Kyed | Idéoplæg: Erling Mølgaard 

Pressefoto Carpenters – Close to You

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Covid-19: Teatersalen, Odeon

Odense Teater tager alle anbefalede forholdsregler, så vi kan give publikum et godt og sikkert besøg i Teatersalen i Odeon. Før hver forestilling bliver salen gjort grundigt ren, og der vil være håndsprit tilgængeligt for alle. Vores personale vil bære visir eller mundbind, og antallet af billetter er reduceret, så forestillingen kan nydes med sikker afstand mellem publikum. Vi opfordrer alle til at bruge mundbind, når du bevæger dig rundt i Odeon.

KOM I GOD TID
Dørene til Teatersalen åbner ca. 30 minutter før forestillingen, men vi anbefaler, at du kommer senest 15 minutter, før forestillingen begynder.

Teatersalen i Odeon ligger på adressen Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C - lige ved siden af indgangen til Odense Koncerthus. Husk at det kan tage tid at finde en parkeringsplads. Læs mere om Teatersalen og parkeringsmuligheder

ADGANG TIL TEATERSALEN I ODEON

- Salen er placeret til venstre for Store Sal, ved Café Odeon Social.
- Tag gerne dit overtøj med ind i salen.
- Hold et sædes afstand til andre gæster.
- Der vil være personale til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

VIS HENSYN
Vi håber, at du vil hjælpe med at begrænse smittespredningen ved at overholde disse regler:

- Bliv siddende under hele forestillingen
- Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig
- Vend hovedet væk fra andre, hvis I skal passere tæt forbi hinanden
- Host i ærmet
- Sprit hænder ofte

Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op, da det udgør en risiko for andre. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 16.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Du modtager en servicemail fra teatret 3 dage inden forestillingen. Den bliver sendt til den samme mail, som du har oplyst, da du bestilte din billet.

Vis mere

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK