Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Den stille klovn

EN FORTÆLLING OM DET RENE USPOLEREDE MENNESKE AF OG MED ARNE BJØRK

Ubesmittet af tidsånden og civilisationers snærende bånd vandrer den stille klovn gennem mangfoldige menneskeskabte universer. Den stille klovn er tro mod sit inderste væsen, sin barnlighed, naivitet og sin kærlighed til alt levende – og ligesom Den lille Prins vidner han om livets forunderlighed. Og han ville få menneskene til at le, og han ville få menneskene til at græde. Han ville gøre menneskene stille. Stille så de ville mærke, at de var til.

Arne Bjørks anmelderroste bog Den stille klovn er her bearbejdet til scenen. 50 års virke som skuespiller og klovn danner grundlaget for en personlig, poetisk og tankevækkende monolog.

Bemærk Den stille klovn er ikke en børneforestilling.

Pris 150 kr.
Ingen Stjernekunderabat

 

Uteater
Premiere 29. oktober 2020 kl. 19:30

Spilleperiode
29. oktober - 7. november 2020

Varighed
Ca. 1 time og 30 min. (inkl. pause)

Forpremierer
28. oktober 2020 kl. 19:30

Tip en ven

Medvirkende
Arne Bjørk

Instruktion: Liselotte Krogager
Manuskript: Mathias Rosenkrands Bech og Arne Bjørk
Lyddesign: Bent Lundgaard

Gæstespil
Det mindste Cirkus i samarbejde med Teater Gyda

 

Pressefoto Den stille klovn

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. Og hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge retur.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du tre dage før få mere information om vores retningslinjer via mail.  

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 16.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK