Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

DIG OG MIG

- PUTTING IT TOGETHER

En festlig og elegant aften i musikalsk selskab med Preben Kristensen, Betty Glosted, David Owe, Charlotte Guldberg og Peter Pilegaard.

DIG OG MIG – Putting it together er en festforestilling med sange, skrevet og komponeret af en af vor tids største musical-komponister, Stephen Sondheim. Forestillingen består af numre fra forskellige musicals, sammensat så indholdet danner en fortælling om kærlighedsrelationer. 


Der mixes både drinks og følelser under et cocktail party hos et velhavende, midaldrende par, der synes at have styr på tilværelsens materielle goder, men mindre styr på at pleje deres – efterhånden sølvbryllupstrætte – kærlighed. Den ene drink afløser den anden, og de bliver mere og mere åbenhjertige om det svære i at fastholde passionen; om kedsomhed i sengen og lysten til andre partnere; om det svære ved at acceptere, at man bliver ældre, og om behovet for at finde ud af om de stadig elsker hinanden.

Det yngre par mødes, forelsker sig, kommer i tvivl om de skal binde sig og sige farvel til singleliv og den frihed, det indebærer; for hvordan kan man være sikker på, at man har fundet den rigtige, og hvordan kan drømmene stå mål med virkeligheden? 


Forholdet mellem kærlighed, ejerskab og kunsten at sætte hinanden fri afbalanceres, og både det unge og det ældre par ender med at turde vælge hinanden.DIG OG MIG – Putting it together er en hyldest til kærligheden, livet og musikken.

Store Scene
Premiere 21. september 2015 kl. 19:30

Spilleperiode
21. - 23. september 2015

Priser
Fra 50 - 370 kr.

Varighed
Ca. 2 timer og 5 minutter inkl. pause

Gæstespil Folketeatret

Tip en ven

Pressen skrev

Berlingske

"Masser af kras humor og eksistentielle tømmermænd"

Frederiksborg Amts Avis

"Stephen Sondheim er noget ganske særligt - den indlysende arvtager efter Gershwin og Bernstein."

Jyllands-Posten

"Overskud af varme og charme i en overrumplende vellykket oversættelse, der får pointerne til at knitre af fryd...."Dig og mig" er en raffineret og charmerende musicalaften af de sjældne i dansk teater"

Medvirkende Preben Kristensen, Betty Glosted, David Owe, Charlotte Guldberg og Peter Pilegaard

Komponist Stephen Sondheim
Dramatiker, forfatter Stephen Sondheim
Oversætter Trine Dansgaard

Pressefoto DIG OG MIG

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

VIDEO OM FORESTILLINGEN

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK