Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Død over eliten

DØD OVER ELITEN er skrevet af en af de mest interessante og pt. mest spillede dramatikere i Danmark, den prisvindende Thomas Markmann

En forestilling, der vender op og ned på alt det, vi troede, vi vidste om folket og eliten

De har gemt sig bag mahognibordene i kontorerne, på universiteterne, i kulturpaladserne og bag Politikens avissider med en café latte og alle de rigtige holdninger. Men nu er opgøret omsider kommet. Folkets stemme vil rejse sig, og ingen går ram forbi, når Odense Teater erklærer »DØD OVER ELITEN«.

Hvem er egentlig folket, demokratiets hovedperson? Hvem har nogensinde set folket? Har de overhovedet sat deres ben på Odense Teater før – eller stået på scenen for den sags skyld? Og hvem er eliten? Denne brogede skare af mennesker, som har klaret sig rigtig godt, men som ingen rigtig vil vedkende sig at tilhøre.

DØD OVER ELITEN er et højaktuelt stykke af Thomas Markmann. Vi smider den politiske korrekthed over bord og trykker på de ømme populistiske ligtorne med en række fortællinger om mennesker, der kæmper og slås for respekt og forståelse. Og om de mennesker, der godt kan forstå Winston Churchills devise: »Det bedste argument imod demokrati er fem minutters samtale med en gennemsnitlig vælger.«

Klaus Bondam, som er uddannet skuespiller fra Odense Teater i 1992, vender tilbage til scenen efter 15 års pause fra teatret, når han medvirker i DØD OVER ELITEN. Læs pressemeddelelsen her og hent pressefotos af Klaus Bondam på bondam.dk.

Store Scene
Premiere 1. februar 2019 kl. 19:00

Spilleperiode
1. februar 2019 - 2. marts 2019

Forpremierer
30. januar 2019 kl. 19:00
31. januar 2019 kl. 19:00

Tip en ven

Iscenesættelse Moqi Simon Trolin 

 

Pressefoto Død over eliten

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Café og restaurant

KONGENS HAVE

Café og restaurant Kongens Have er et eventyrligt sted, placeret i hjertet af Odense, nemlig på Odense Teater og med udsigt til Kongens Have. Mere centralt bliver det ikke.

Læs mere om café og restaurant Kongens Have her

 

 

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK