Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Eks-mænd

SKULLE VI SE AT KOMME VIDERE?

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! For det var ham, der løb med din kone!

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles, bortset fra: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard fortsætter deres helt særlige humoristiske parløb. Denne gang i en nyskrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.
 

Store Scene

Spilleperiode
25. - 26. januar 2021

Varighed
Ca. 1 time og 20 min.

Gæstespil Folketeatret

Tip en ven

Medvirkende
Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard

Dramatikere: René Vase og Jannik Fuglsang
Instruktion: René Vase og Jannik Fuglsang | Scenografi: Kirsten Brink
Dramaturgi: Ninette Mulvad

Pressefoto Eks-mænd

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

COVID-19

Tryghed frem for alt

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. Og hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge retur.

Det skal være trygt at gå i Odense Teater.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK