Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Elsker dig for evigt

Susanne Biers prisbelønnede film som moderne dans

Susanne Biers tragiske og hjerteskærende kærlighedshistorie ELSKER DIG FOR EVIGT er blevet til en forrygende danseforestilling

Musikken er skrevet af sangeren og sangskriveren Pernille Rosendahl, som også spiller live, når de dygtige unge dansere fra Black Box Dance Company indtager scenen. Forestillingen griber fat i den inderlige og smukke kærlighed imellem det unge par Joakim og Cecilie, som smadres fuldstændigt i et skæbnesvangert øjeblik. 

I filmen er Cecilie og Joachim unge og forelskede, men Joachim køres ned og bliver lam fra halsen. Kvinden, der fører ulykkesbilen, er Marie, mor til tre og gift med lægen Niels. Samme Niels kontakter Cecilie på hospitalet for at holde hende orienteret om Joachims tilstand. Da Joachim reagerer voldsomt og destruktivt på sin situation, skubber han Cecilie fra sig, som dermed må søge tryghed i en ny mands favn, og den forstående Niels er lige ved hånden.

Store Scene

Spilleperiode
6. marts 2019 - 7. marts 2019

Gæstespil Black Box Dance Company

Tip en ven

Koreografi Marie Brolin-Tani

Dansere Black Box Dance Company 

 

Pressefoto Elsker dig for evigt

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Café og restaurant

KONGENS HAVE

Café og restaurant Kongens Have er et eventyrligt sted, placeret i hjertet af Odense, nemlig på Odense Teater og med udsigt til Kongens Have. Mere centralt bliver det ikke.

Læs mere om café og restaurant Kongens Have her

 

 

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK