Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Farinelli

EN DANSK OPERETTE - KLASSIKER MED SYDLANDSK TEMPERAMENT

Operetten foregår i Italien og Spanien på baroksangeren Farinellis tid. Handlingen baserer sig i korte træk på en røverhistorie, der tager udgangspunkt i byen Napoli. Den verdensberømte Farinelli skal medvirke i et syngespil på byen kloster. Udenfor Napoli ligger et sørøverskib ankret op, og piraterne har fordækt blandet sig med kirkegængerne. Og så er vi i gang. En forestilling med gennemslagskraft og masser af godt humør.

Handlingen er den traditionelle handling, men i en livlig komprimeret udgave. Leif Greibe har arrangeret det store orkester partitur for en forrygende kvartet, så der er ikke sparet på de musikalske udfoldelser.

Vi garanterer for et hav af velkendte og elskede sange som publikum nynner med på i dagevis efter besøget.

Priser
Fra 120 kr. til 420 kr.

Store Scene

Spilleperiode
8. - 9. oktober 2020

Varighed
Ca. 2 timer og 30 minutter

Gæstespil GuidOpera

Tip en ven

Medvirkende
Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis, Guido Paevatalu, Camilla Illeborg, Teit Kanstrup, Hans Lawaetz, m.fl.

Kapelmester
Leif Greibe samt violin, cello og klarinet.

Instruktør: Guido Paevatalu | Scenograf: Guido Paevatalu | Komponist: Emil Reesen
Dramatiker, forfatter: Mogens Dam

Pressefoto Farinelli

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Pause-køletaske

Grundet retningslinjerne for Covid-19 vil baren ikke være åben til forestillingen. Derfor tilbyder Odense Teater at drikkevarer medbringes i salen i form af en lækker køletaske, som indeholder en halv flaske rosé til 2 personer, lidt snacks og en kildevand.

Du skal købe køletasken online, og får den udleveret, når du ankommer til teatret. Du får køletasken med hjem efter forestillingen.

Køletasken indeholder:

Iskold rosé (2 x 25 cl)
1 kildevand
2 glas
snacks

Du er velkommen til at bytte din flaske med rosé til rødvin, hvidvin eller en alkoholfri forfriskning. Ombytningen skal ske ved udlevering.

Pris kun 175 kr. pr. taske

> KØB DIN PAUSE-KØLETASKE
Husk at vælge samme dato, som der står på din teaterbillet
 

Vis mere

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Til orientering er forsamlingsforbuddet på 10 personer IKKE gældende for kulturelle arrangementer. Vi gennemfører derfor fortsat alle allerede planlagte forestillinger og arrangementer.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

MUNDBIND
Du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde og teatersalen. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.

AFSTAND OG RENGØRING
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

AFLYSNING
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK