Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Glasmenageriet

Psykologisk klassiker af Tennessee Williams

Tom bor sammen med sin dominerende mor Amanda og sin skrøbelige søster Laura. Faren forlod dem for mange år siden. Moren var engang en smuk kvinde med mange bejlere og en lovende fremtid. Nu lever hun med et konstant blik på fortiden og påtvinger de voksne børn sine bristede ambitioner. Med diktatorisk moderkærlighed skærer hun sig langt ind i deres sjæle.

Den sarte, forkrøblede Laura forskanser sig i sin egen verden af skinnende glasfigurer. En verden, der er ved at slå revner. Tom flygter hver aften ud i nattelivet. Efter strenge ordrer fra sin mor inviterer han en ung mand hjem til middag. Alle er tændte, klar til at få deres drømme opfyldt. Men det går ikke helt som planlagt.

GLASMENAGERIET er den amerikanske dramatiker Tennessee Williams’ delvist selvbiografiske gennembrudsstykke. Et psykologisk sydstatsdrama, der udspiller sig under 1930’ernes økonomiske depression, som efterlod mange mennesker med splinter i sjælen.

Mandag - fredag kl. 19.30

Lørdag kl. 16.00

Værkstedet
Premiere 29. marts 2012 kl. 19:30

Spilleperiode
29. marts - 24. maj 2012

Premiere 31. mar 2012

Tip en ven

Iscenesættelse Jens August Wille

Scenografi Stine Martinsen

Pressefoto Glasmenageriet

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK