Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Hverdag Og Ekstase

Samtidskomedie

Et rammende portræt af en familie lidt ud over det sædvanlige

Janne er en moderne ung mand på 40 år. Han har svært ved at blive voksen. Måske fordi alle har en mening om, hvordan han skal leve sit liv: Hans ekskone, hans mor og hans far. Hvorfor bliver han ikke til noget? Hvorfor bor han stadig i sine flyttekasser? For slet ikke at tale om hans kneppetempo, hvorfor har han ikke gjort noget ved det?

I HVERDAG OG EKSTASE er Jannes ekskone, Katja, på evig jagt efter den nye, store kærlighed og kaster sig betingelsesløst ind i alle nye forhold - uanset hvor urealistiske, de er. Og når hun ikke lige har en kæreste, udnytter hun Janne seksuelt. Jannes far er en vidtberejst antropolog og altid opslugt af at eksperimentere med religioner og ritualer fra hele verden. Jannes mor vil være selvforsynende og klare alt selv - uden mænds indblanding overhovedet.

Hele familien er så opslugt af deres projekter, at de helt glemmer River, Jannes og Katjas datter på 13 år. Hvorfor spiser hun hele tiden? Hvem så hende egentlig sidst?

Stykket beskriver humoristisk vores store trang til at lade os styre af lyst. Trangen til at finde det sus, der kan give vores eksistens mening. En ekstase der kan holde hverdagen stangen, men som måske koster os vores nære relationer.

Værkstedet
Premiere 28. januar 2015 kl. 19:30

Spilleperiode
28. januar - 7. marts 2015

Spilletider
Mandag - fredag kl. 19.30
Lørdag kl. 16.00

Varighed
Ca. 2 timer og 20 minutter inkl. pause

Skandinavienspremiere

Tip en ven

Af Rebekka Kricheldorf

Oversættelse Kristian Erhardsen

Iscenesættelse Mogens Pedersen

Scenografi Peter Schultz

Pressefotos

Se flere

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK