Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Hvis jeg bliver gammel

EN DOKUMENTARISK , HUMORISTISK OG FYSISK FORESTILLING OM AT ÆLDES I EN TID, DER ELSKER UNGDOM

Vi bliver ældre og ældre, og måske varer det ikke længe, før vi kan leve evigt. Men vil vi egentlig det? Vil vi have en verden af evigt unge oldinge?

Idealet er den unge, faste, glatte, hårløse hud. Hud, der holder tæt – og hud, der holder
kæft. En stum krop, som holdes spændstig af cremer, scrub og syre, ultralyd og nervegift.

Alt det, der sladrer om vores fortid er pinligt og uønsket. Latterligt som en vinke-delle. Vi dyrker ungdommen, men hvorfor dyrker vi ikke alderdommens ro og erfaring?

Sammen med et hold af dansere og skuespillere er instruktør og koreograf Sofie Christiansen gået på jagt efter en ny historie om alderdom og forgængelighed. De har med dødsforagt kastet sig over emnet fra nye og overraskende vinkler.

Hvis jeg bliver gammel spillede for et begejstret publikum Odense Teater i sæson 2019-2020, nu kommer forestillingen på turné og gæster Odense Teater på vejen.

 

Priser
Fra 85 kr. til 170 kr.

Værkstedet

Spilleperiode
30. oktober - 1. november 2020

Varighed
Ca. 1 time og 15 min (der er ingen pause)

Gæstespil sART Danseteater

Tip en ven

Medvirkende
Lars Bjørn Hansen, Githa Lehrmann, Camilla Stage og Morten Hebsgaard

Pressefotos

Se flere

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Til orientering er forsamlingsforbuddet på 10 personer IKKE gældende for kulturelle arrangementer. Vi gennemfører derfor fortsat alle allerede planlagte forestillinger og arrangementer.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

MUNDBIND
Du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde og teatersalen. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.

AFSTAND OG RENGØRING
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

AFLYSNING
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK