Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Indenfor Murene

”Vi gamle vil eet, men de unge vil noget andet” citatet stammer fra INDENFOR MURENE, der handler om generationernes kamp og religionsopgør.

Den unge jødiske Esther forlover sig med en kristen mand og sætter sine forældre, hr. og fru Levin, på en hård prøve. En smuk klassiker, der med humor og optimisme lader tolerancen vinde over forstokketheden. Oplev blandt andre Waage Sandø og Pia Jondal som ægteparret Levin.

INDENFOR MURENE er både et religionsopgør, et generationsopgør og en fortælling om, hvordan verden forandrer sig og hvor svært det kan være for mennesket at omstille sig og følge med. Det er både dramatisk, morsomt og rørende.

Store Scene
Premiere 19. marts 2018 kl. 19:30

Spilleperiode
19. marts 2018 - 21. marts 2018

Priser
Fra 115 - 420 kr.

Varighed
Ca. 2 timer og 45 min. inkl. pause.

Gæstespil Teater2

Tip en ven

Medvirkende
Waage Sandø, Pia Jondal, Marie Sandø Jondal, Zaki Nobel Mehabil, Jan Meyer, Helle Merete Sørensen, Henrik Larsen, Frank Rubæk m.fl.

Pressefoto Indenfor Murene

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge. Billedet må ikke videreformidles mod betaling.

Henvendelser fra pressen kan ske til Morten Kjærgaard:
presse@odenseteater.dk / Tlf.: 63 13 92 52

Café og restaurant

KONGENS HAVE - Et nyt spændende spisested på Odense Teater

I café og restaurant KONGENS HAVE kan du nyde mad og drikke før og efter forestillingen. I caféen tilbydes der små caféanretninger, panini, kage og meget mere samt et stort udvalg af kolde og varme drikke. I restauranten tilbydes der forskellige teatermenuer samt større kongemiddage.

KONGENS HAVE - CAFÉ OG RESTAURANT
Info@kgshave.dk | Tlf. 53 68 18 00

Læs mere på: www.kgshave.dk, eller følg dem på Facebook.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK