Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Jumpy

Da Hilary blev 50

En sjov og rammende livsstilskomedie om at stå midt i livet, om at indlede nye kærlighedsforhold og slutte gamle, og om at tøjle sin indre hønemor.

Hilary står midt i livet, og det er efterhånden så som så med lidenskaben i hendes ægteskab. Til gengæld har hun et lidenskabeligt forhold til rødvin. Engang protesterede hun mod atomkraft, nu protesterer hun mest over sin datters meget korte nederdele.

Hvad stiller man op, når man kommer tidligt hjem, og ens datter ligger henslængt på sofaen, mens en ung fyr i underbukser slentrer gennem stuen? Er man cool og roser fyrens undertøjsstil? Eller indkalder man til fællesmøde med hans forældre om de unges sexliv? Hilary vælger den sidste løsning!

Det bliver ikke mindre kompliceret af, at fyrens far pludselig bliver forelsket i Hilary og vil skilles fra sin kone. Én ting er datterens sexliv, noget helt andet er Hilarys eget. Veninden Francis prøver at få hende med til erotisk dans for at genfinde sin sexappeal.

Men hvad har Hilary egentlig selv lyst til?

Sukkerkogeriet
Premiere 10. april 2014 kl. 19:30

Spilleperiode
10. april - 10. maj 2014

Spilletider
Mandag - fredag kl. 19.30
Lørdag kl. 16.00

Varighed
2 timer og 15 min inkl. pause

Premiere 10. april 2014

Tip en ven

Pressen skrev

Fyens Stiftstidende

"Handlingen udspiller sig i korte kapitler, der humoristisk og bittersødt skildrer overgangsfaser i et menneskeliv. Her er ingen overdådig scenografi eller spektakulære effekter, for JUMPY er noget så forfriskende gammeldags som taleteater, hvor det trods den humoristiske ramme er selve livet, der bliver taget under behandling"

Gregers Dirckinck-Holmfeld

"OVERGANGSKULLER
Mette Maria Ahrenkiel som henrivende offer for midtvejskrise i Odense Teaters Jumpy, engelsk trivialdramatik, når det er bedst"
Læs hele anmeldelsen her.

Af April de Angelis

Iscenesættelse Madeleine Røn Juul (FDS)

Scenografi Rebekka Bentzen

Oversættelse Ann Mariager

Pressefotos

Se flere

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK