Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

KÆRE KROP!

”Kære krop! Jeg hader og foragter dig.
Du er grim, dum og har langt hjem”*

Odense Teaters nye tiltag, Borgernes Scene, har inviteret en flok kvinder i alderen 21-74 år til at fortælle deres personlige historier om deres hæslige, skønne, genstridige, afmægtige, følsomme, utroligt stærke og helt igennem oprørske kroppe: Om deres erfaringer med spiseforstyrrelser, børnefødsler, overgreb, livstruende sygdomme, sex – og meget andet.

”Kære krop! Du har været så trofast imod mig,
båret mig rundt i 74 år, ofte uden at kny
– og født mig tre dejlige børn”*

Forestillingen er en både grum, pinagtig og komisk undersøgelse af, hvordan vi alle påvirkes af tidens stadigt strengere krav til vores kroppe. Hvordan får den moderne kropsfiksering os til at betragte os selv? Er det lave selvværd, som mange af os går rundt med, et resultat af, at kroppen er gået hen og er blevet den nye sjæl?

”Kære krop! Allerede i en tidlig alder lukkede jeg ned
for dig og omverden. Jeg kunne ikke udholde synet
af dig i spejlet - eller smerten”*

KÆRE KROP! kan ikke pege på vidundermidlet til at helbrede vores syge forhold til vores kroppe. Men de medvirkendes personlige fortællinger vil helt sikkert vække genklang i os alle – kvinder som mænd, unge som gamle, tykke som tynde…

* Citaterne ovenfor stammer fra de medvirkendes personlige fortællinger

--------


Alle er velkomne til at blive til en snak om emnerne efter forestillingen. Det plejer at være hyggeligt, lærerigt og uformelt. Vi glæder os til at se jer.

Værkstedet
Premiere 22. oktober 2015 kl. 19:30

Spilleperiode
22. - 24. oktober 2015

Priser
Fra 50 - 100 kr.

Tip en ven

FAKTA
Borgernes Scene er et nyt teaterbegreb, der gennem de seneste år har bredt sig fra Tyskland til scener over hele Europa. Under en fælles overskrift fortæller en gruppe borgere deres personlige historier. Det hele samles af en professionel instruktør og sættes op på en rigtig teaterscene – med borgerne selv på scenen.

I Odense er det Uteater - Odense Teaters undergrundsscene - der står for Borgernes Scene med forestillingen KÆRE KROP!

Instruktør Peter Dupont Weiss

Deltagere Karen Skovhøi Bagger, Stina Tølbøll Bekker, Christina Kragh Frandsen, Ida Hoffmeyer, Sabine Kristensen, Camilla M. S. Lilliendal, Lone Marcher, Gitte Pedersen, Emilie Lindegaard Svendsen.

Forestillingen anbefales for unge og voksne over 14 år.

Pressefotos

Se flere

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK