Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Kleopatra

Opera af August Enna

Den danske komponist August Enna var en mester i musikalsk drama og strålende orkesterklang. KLEOPATRA bygger på H. Rider Haggards roman om den berømte egyptiske dronning og fik allerede ved sin førsteopførelse i 1894 en begejstret modtagelse og overstrømmende anmeldelser.

Forklædt som drømmetyder lykkes det prins Harmaki at  komme ind i dronning Kleopatras palads for at myrde hende, genvinde magten over Egypten og befri sit land for romerne. En af Kleopatras kammerpiger, Charmion, er dybt forelsket i prins Harmaki og hjælper med lægge mordplanerne. Men så snart Harmaki ser Kleopatra, bliver han slået af hendes skønhed og er ude af stand til at fuldføre mordet. Da Charmion bliver klar over, at hun er ved at miste Harmaki, afslører hun planerne for Kleopatra. Harmaki bliver dræbt, de sammensvorne bliver fanget – og Charmion må erkende de frygtelige konsekvenser af sin jalousi.

 

Præsenteres i samarbejde med Odense Symfoniorkester 

Store Sal/ODEON
Premiere 12. april 2019 kl. 19:30

Spilleperiode
12. april 2019 - 12. april 2019

Gæstespil Den Jyske Opera

Tip en ven

Medvirkende Solister, Den Jyske Operas kor, Odense Symfoniorkester 

Komponist August Enna

Pressefoto Kleopatra

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK