Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Kleopatra

Opera af August Enna

Den danske komponist August Enna var en mester i musikalsk drama og strålende orkesterklang. KLEOPATRA bygger på H. Rider Haggards roman om den berømte egyptiske dronning og fik allerede ved sin førsteopførelse i 1894 en begejstret modtagelse og overstrømmende anmeldelser.

Forklædt som drømmetyder lykkes det prins Harmaki at  komme ind i dronning Kleopatras palads for at myrde hende, genvinde magten over Egypten og befri sit land for romerne. En af Kleopatras kammerpiger, Charmion, er dybt forelsket i prins Harmaki og hjælper med lægge mordplanerne. Men så snart Harmaki ser Kleopatra, bliver han slået af hendes skønhed og er ude af stand til at fuldføre mordet. Da Charmion bliver klar over, at hun er ved at miste Harmaki, afslører hun planerne for Kleopatra. Harmaki bliver dræbt, de sammensvorne bliver fanget – og Charmion må erkende de frygtelige konsekvenser af sin jalousi.

 

Præsenteres i samarbejde med Odense Symfoniorkester 

Store Sal/ODEON

Spilleperiode
12. april 2019

Varighed
Ca. 2 timer og 45 minutter (inkl. pause).

Gæstespil Den Jyske Opera

Tip en ven

Medvirkende Solister, Den Jyske Operas kor, Odense Symfoniorkester 

Komponist August Enna

Pressefoto Kleopatra

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

ODEON

I spidsen af Odeon er der to spisesteder:

Café Odeon Social
Har I bare lyst til et hyggeligt måltid, kan I tage en tur i Odeon Social - café-koncept i stueetagen. Her er der højt til loftet, fællesspisning og generelt bare fokus på hygge.
Læs mere om Odeon Social her.

Restaurant Schiøtz
I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker middag i forbindelse med forestillingen, i spidsen af Odeon. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet. Menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. 
Læs mere om Restaurant Schiøtz her.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK

Jesper Koch Andersen