Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Lav Noget Larm

Det bliver en forestilling med gang i den, når LAV NOGET LARM rammer Odense Teaters Store Scene: Masser af sang, dans, fed musik og overraskende effekter. 150 børn medvirker ad gangen og forestillingen er kulminationen på mange måneders arbejde og forberedelse.

LAV NOGET LARM er et storstilet samarbejde mellem Odense Teater, det professionelle Tiptoe Bigband, Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense og komponist/dirigent Jakob Høgsbro. I alt 300 børn fra odenseanske skoler har arbejdet med at synge og øve koreografier på skolerne og nu er de klar til at lave noget larm på Store Scene.

Det er børnenes forestilling, og børnene er den gennemgående bærende kraft. Her er ingen hovedroller, men til gengæld et kollektivt løftet brag af en teaterkoncert.

Projektet er støttet af Augustinus Fonden og Odense Kommune

Store Scene
Premiere 15. juni 2016 kl. 17:00

Spilleperiode
15. - 16. juni 2016

15. juni 
kl. 17.00 og 19.30

16. juni
kl. 17.00 og 19.30

Køb billetter fra fredag 1. april 2016

Billetpris 50 kr.

Tip en ven

Tekst og manuskript
Dorte Schou og Martin Gerup

Musik
Jakob Høgsbro

Koreografi
Line Friis Pedersen

Dirigenter
Torben Sminge/Jakob Høgsbro

Big band arr.
John Kristensen

Projektleder
Jakob Høgsbro


Jakob Høgsbro
Jakob Høgsbro er kendt for at levere "varen" både med skønne arrangementer og kompositioner, men sandelig også ved sit store nærvær og smittende positive tilgang til børnene og projekter som dette som helhed. Børnene føler sig virkelig anerkendt og taget alvorligt i hans selskab.

Det Kongelige Teaters Balletskole
Projektet er for børn der vil synge og danse og som har forberedt sig på det. Derfor er det med stolthed at vi kan præsentere dette projekt i samarbejde med en virkelig kapacitet: Det kgl. Teaters ballet skole i Odense. Koreograf Morten Innstrand har mange års erfaring med koreografere for alle typer børn: Både helt nye og meget øvede børn i dansens verden. Fælles er, at det altid er sjovt at være med til, og utroligt smukt og spektakulært at se på til sidst.

Odense Teater
Odense Teater lægger hus til. Det i sig selv er en kæmpe oplevelse: At komme bag scenen på teateret og se drejescenen og alle de andre tekniske virkemidler: Fra en vindmaskine fra 1800 hvidkål til det nyeste og smarteste lyd og lyssystem der findes. Det er et rum hvor alt kan ske, og hvor man skal være opmærksom og ”ikke-pilfinger-agtig” hele tiden. Teateret har 90 fastansatte, hvoraf mange vil være med til få ”Lav noget larm” op at køre.

Tiptoe Bigband
Der findes tre professionelle bigbands i Danmark: ”DR Big Bandet”, ”Århus Jazzorchestra” og ”Tiptoe”. Det sidste er bosiddende i Odense, består af nogle af landets fremmeste jazzmusikere og arrangører. Orkesteret bliver ledet af Torben Sminge, og er kendt for sit arbejde med at udfordre bigband-genren ved at søge nye veje. F.eks. har orkesteret udgivet en dubstep-cd og i den anden ende af  skalaen en dvd med udgangspunkt i klassisk slagtøjsmusik. Derudover har orkesteret haft samarbejder med solister som f.eks. Lars Jansson, Steffen Brandt, Harald Haugaard og Anders Blichfeldt.

TV2 Fyn Indslag

Se TV2 Fyn indslag fra 14. juni, hvor instruktør Jakob Høgsbro og Otto, som deltager i LAV NOGET LARM, fortæller om forestillingen.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK