Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

LIBERTAD

Flamencoforestilling

En passioneret identitetsfortælling af den spanskdanske danser Selene Muñoz om mellemmenneskelige relationer og søgen efter frihed og løsrivelse.

Selene Muñoz er kendt i både Danmark og udlandet for sin moderne og meget personlige flamenco-stil. Hun har modtaget adskillige priser for sine flamenco-værker og var i 2012 Reumert-nomineret for sin fusionskoreografi ved Sommerballetten på Bellevue Teatret.

I LIBERTAD forenes tre dansestilarter: flamenco, hiphop og contemporary i en musikalsk søgen efter det moderne menneskes frihed på tværs af kulturer og traditioner. I en fusion af musik og dans leder LIBERTAD efter den mening, som sætter os alle sammen fri.

Danseren Benjamin Skop udgår desværre af aftenens forestilling, LIBERTAD, på grund af sygdom. Hans del dækkes af de to dansere Selene Muñoz og Alexandre Bourdat.

Sukkerkogeriet
Premiere 14. oktober 2015 kl. 19:30

Spilleperiode
14. oktober 2015

Priser
Fra 90 - 220 kr.

Varighed
Ca. 1 time og 5 minutter

Gæstespil Selene Muñoz

Tip en ven

Pressen skrev

Berlingske Tidende, 24.10.2014

"En charmerende, stringent og gennemmusikalsk dansefortælling (...) herligt swing og stærkt rytmisk drive (...) et stærkt og overbevisende udspil fra den 25-årige Selene Muñoz."

Politiken, 25.10.2014

"På radikalt anderledes superæstetisk vis, med gyldne glødelamper i mørket og dramatiske kontraster i rødt og sort, går den unge spanskdanske flamencostjerne Selene Muñoz til værks."

Komponist Jesper Mechlenburg, Yasser Pino, Miguel Rodrigañez

Koreograf Selene Muñoz

Medvirkende Selene Muñoz, Alexandre Bourdat, Yasser Pino, Miguel Rodrigañez, Benjamin Skop

Pressefoto LIBERTAD

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK