Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Min Familie

Højspændt drama af Tracy Letts

Helt ærligt - familie! Blodets bånd binder os sammen, men hvad ellers?

I MIN FAMILIE drikker faren tæt, moren er pillemisbruger med mundhulekræft, og de tre voksne døtre er præget af en opvækst med følelsesmæssig armod og en manipulerende mors dominans. Da familiens afdankede patriark forsvinder, tilkalder moren sine døtre, som ankommer med “påhæng”. Og nu vælter skeletterne ud af familieskabet, beskyldningerne fyger, og jalousien mellem de tre søstre slår ud i lys lue.

MIN FAMILIE går helt ind i nyrerne og hjerterne på tretten mennesker i en nedslidt middelklassefamilie i Oklahoma og sætter os selv, vores vestlige verden og vores skrøbeligheder til offentligt skue. Det er ikke for sarte sjæle.

Mandag - fredag kl. 19.30
Lørdag kl. 16.00


Bagels og Budweiser
Få smagen af Amerika. Bestil bagels og Budweiser til pausen.

Skolemateriale til MIN FAMILIE

 

Sukkerkogeriet
Premiere 11. oktober 2011 kl. 19:30

Spilleperiode
11. oktober - 8. november 2011

Varighed
3 timer og 40 minutter inkl. 2 pauser

Premiere 13. okt 2011

Tip en ven

Pressen skrev

Fyens Stiftstidende

"Tracy Letts bruger det psykologiske familiedrama som løftestang for en alvorlig samfundskritik, mens publikum bliver boksebolden, der modtager samtlige stød"

GregersDH.dk

"PILLER, DRUK, SKØRE KÆLLINGER OG SLAPPE MÆND. ’Min familie’ er prægtig, uopslidelig hysteri og grin på Odense Teater, virtuost sat sammen af instruktøren Mogens Pedersen."

Jyllands-Posten

"Hårdtslående familiekomedie (...) Sjovt er det, fordi replikkerne ofte er vittige - og fordi de afleveres med et overskud og en spillemæssig energi (...). Men vi griner og vi genkender, når der trampes rundt i ømme punkter og pinlige erindringer"

Kulturkongen.dk

MetroXpress

"Skuespillet er lige så virkelighedstro som hjemmets indretning, og der er godt med konfliktmateriale for skuespillerne at arbejde med. Det mestrer de, så luften bliver helt tæt af intriger, og som publikum skiftevis griner man og holder vejret."

Iscenesættelse Mogens Pedersen

Scenografi Søren Glad

Oversættelse Troels II Munk

Pressefotos

Se flere

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK