Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Mød mig på Cassiopeia

Romantik, komik og evergreens

I MØD MIG PÅ CASSIOPEIA vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden. På Alhambra Teatret har komponist Berger svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical. Og med både teatrets direktør og sin ekskone –  teatrets primadonna – på nakken, er han ved at give op, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse.

Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Normann Andersen komponerede sangene til MØD MIG PÅ CASSIOPEIA: Mange kan nynne med, når den enlige lille muse, har det sværer‘ end man tror; når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur; når der flyves med ud i det himmelblå; når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem; og når hele byen sang, da Titina gik til bal.

 

VENTELISTE
Skriv dig på en venteliste her, så kontakter vi dig, hvis der kommer ledige billetter
> HER

Store Scene

Spilleperiode
21. - 24. maj 2019

Varighed
Ca. 2 timer og 25 minutter (inkl. pause)

Gæstespil Folketeatret

Tip en ven

Pressen skrev

Gregers DH

"Glimrende casting. Og alt i alt en både nådesløs og fræk aflevering af en klassiker, der huserer i vores musikalske alfabet med gylden status"

CPH Culture

"Alle har de en fest - og den smitter."

kulturtid

"Mød mig på Cassiopeia" er et eksempel på en historie, der stadig holder, og som med det rigtige hold bag sagtens kan genoplives og moderniseres med respekt for det oprindelige"

Tekst Flemming Lynge og Børge Müller

Musik Kai Normann Andersen

Instruktion Kasper Wilton

Scenografi Marie í Dali

Koreografi Jeanette Binderup-Schultz

Kapelmester Jens Krøyer/Bent Lundgaard

Medvirkende Trine Gadeberg/Jeanette Binderup-Schultz, Carsten Svendsen/Martin Geertz, Karin Nordly-Holst, Christopher Læssø, Lone Hertz, Asger Reher, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Holm Joensen, Kristoffer Sass, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, Rasmus Rothaus Faartoft, Tanja Dræberg, Rikke Lillevang

Pressefotos Mød mig på Cassiopeia

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Café og restaurant

KONGENS HAVE

Café og restaurant Kongens Have er et eventyrligt sted, placeret i hjertet af Odense, nemlig på Odense Teater og med udsigt til Kongens Have. Mere centralt bliver det ikke.

Læs mere om café og restaurant Kongens Have her

 

 

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK

Jesper Koch Andersen