Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Mødre

JEG VAR EN GOD MOR – INDTIL JEG FIK BØRN

Mødre er en forestilling, der berører hvert et aspekt i livet efter man er blevet mor. Den tager fat i de mange facetter og spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet. Det er både de store følelser og glæder, men i høj grad også morgenkvalme og ulvetime, søvnmangel og konkurrence om at være den bedste forælder.

Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Om hvad det vil sige at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet.

Forestillingen bygger på tekster af forfatterne Christina Sederqvist, Julia Lahme, Mette Marie Lei Lange, Lykke Sand Michelsen og Anna Bro.

Priser: Fra 105 kr. til 250 kr.

Teatersalen/ODEON

Spilleperiode
24. - 25. oktober 2020

Gæstespil Louise Schouw Teater.

Tip en ven

Medvirkende
Szhirley, Lykke Sand, Julie R. Ølgaard og Sara Møller Olsen.

Instruktion: Christine Exner
Forfattere: Christina Sederqvist, Julia Lahme, Mette Marie Lei Lange, Lykke Sand Michelsen og Anna Bro

Fotograf: Gudmund Thai
OBS: Mathilde Nordholdt, som er med på forestillingens pressebillede, er ikke med i denne udgave af “Mødre” men erstattes af Sara Møller Olsen.

Pressefoto Mødre

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Video-hilsen

Tryghed

- frem for alt

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. Og hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge retur.

Det skal være trygt at gå i Odense Teater.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK