Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Mødre

JEG VAR EN GOD MOR – INDTIL JEG FIK BØRN

Mødre er en forestilling, der berører hvert et aspekt i livet efter man er blevet mor. Den tager fat i de mange facetter og spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet. Det er både de store følelser og glæder, men i høj grad også morgenkvalme og ulvetime, søvnmangel og konkurrence om at være den bedste forælder.

Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Om hvad det vil sige at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet.

Forestillingen bygger på tekster af forfatterne Christina Sederqvist, Julia Lahme, Mette Marie Lei Lange, Lykke Sand Michelsen og Anna Bro.

Priser: Fra 105 kr. til 250 kr.

Teatersalen/ODEON

Spilleperiode
24. - 25. oktober 2020

Varighed
ca. 1 time og 20 min. uden pause.

Gæstespil Louise Schouw Teater.

Tip en ven

Medvirkende
Szhirley, Lykke Sand, Julie R. Ølgaard og Sara Møller Olsen.

Instruktion: Christine Exner | Idé og koncept: Lykke Sand
Forfattere: Christina Sederqvist, Julia Lahme og Mette Marie Lei Lange | Dramatiker: Anna Bro

Fotograf: Gudmund Thai
OBS: Mathilde Nordholdt, som er med på forestillingens pressebillede, er ikke med i denne udgave af “Mødre” men erstattes af Sara Møller Olsen.

Pressefoto Mødre

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Video-hilsen

Covid-19: Teatersalen, Odeon

Odense Teater tager alle anbefalede forholdsregler, så vi kan give publikum et godt og sikkert besøg i Teatersalen i Odeon. Før hver forestilling bliver salen gjort grundigt ren, og der vil være håndsprit tilgængeligt for alle. Vores personale vil bære visir eller mundbind, og antallet af billetter er reduceret, så forestillingen kan nydes med sikker afstand mellem publikum. Vi opfordrer alle til at bruge mundbind, når du bevæger dig rundt i Odeon.

KOM I GOD TID
Dørene til Teatersalen åbner ca. 30 minutter før forestillingen, men vi anbefaler, at du kommer senest 15 minutter, før forestillingen begynder.

Teatersalen i Odeon ligger på adressen Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C - lige ved siden af indgangen til Odense Koncerthus. Husk at det kan tage tid at finde en parkeringsplads. Læs mere om Teatersalen og parkeringsmuligheder

ADGANG TIL TEATERSALEN I ODEON

- Salen er placeret til venstre for Store Sal, ved Café Odeon Social.
- Tag gerne dit overtøj med ind i salen.
- Hold et sædes afstand til andre gæster.
- Der vil være personale til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

VIS HENSYN
Vi håber, at du vil hjælpe med at begrænse smittespredningen ved at overholde disse regler:

- Bliv siddende under hele forestillingen
- Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig
- Vend hovedet væk fra andre, hvis I skal passere tæt forbi hinanden
- Host i ærmet
- Sprit hænder ofte

Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op, da det udgør en risiko for andre. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 16.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Du modtager en servicemail fra teatret 3 dage inden forestillingen. Den bliver sendt til den samme mail, som du har oplyst, da du bestilte din billet.

Vis mere

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK