Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Peggy Pickit ser Guds ansigt

AF ROLAND SCHIMMELPFENNIG

Et grotesk samtidsdrama, der intelligent spidder vores trang til at redde verden, selvom vi ikke engang kan redde os selv

To vennepar i 40’erne mødes efter seks år. Middagsselskabet virker dødsdømt, før bordet overhovedet er dækket. De to par har læst medicin sammen, og siden har de brugt tiden meget forskelligt.

Karin og Martin er barnløse og netop vendt hjem efter at have været udsendt som læger i et krigshærget Afrika, mens Liz og Frank har puttet sig i vestlig luksus med hus og barn. I takt med, at vinen gør sit indtog, bliver afstanden mellem de gamle venner større og større. Mens de hver især forsøger at forsvare deres livsvalg, viser livsløgnen sit grimme ansigt, og aftenen udvikler sig efterhånden til en parmiddag i helvede. Beskyldninger, bebrejdelser og moralske dilemmaer pibler frem, efterhånden som alle de gode gerninger og pæne facader krakelerer.

Med Peggy Pickit ser Guds ansigt lader den tyske dramatiker Roland Schimmelpfennig det komplicerede forhold mellem Vesten og Afrika udspille sig som et moderne ægteskabeligt kammerspil, der med vid og bid stiller spørgsmål til vores vestlige forkælede livsstil og forstilte selvgodhed.

Værkstedet
Premiere 9. november 2019 kl. 16:00

Spilleperiode
9. november - 7. december 2019

Varighed
Ca. 1 time og 20 min. (der er ingen pause)

Forpremierer
7. november 2019 kl. 19:30
8. november 2019 kl. 19:30

Tip en ven

Iscenesættelse Christoffer Berdal
Scenografi Catia Hauberg Engel
Oversættelse Kristian Erhardsen

Forlag: Colombine Teaterförlag

Pressefoto Peggy Pickit ser Guds ansigt

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Café og restaurant

KONGENS HAVE

Café og restaurant Kongens Have er et eventyrligt sted, placeret i hjertet af Odense, nemlig på Odense Teater og med udsigt til Kongens Have. Mere centralt bliver det ikke.

Læs mere om café og restaurant Kongens Have her

 

 

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK

Jesper Koch Andersen