Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Peter Pan

Musikforestilling for hele familien.

Alle børn har i deres drømme besøgt en ønskeø befolket af væsener, der forsvinder som dug for solen, når nattens søvn gnides af øjnene. Når dagen går i gang, sendes børnene ud i livet med et kys på kinden af deres forældre, der stolte følger deres opvækst. Og de fleste børn glæder sig til at blive voksne.

Men Peter Pan er ikke som de fleste børn. Hvis det at blive voksen betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Som spæd faldt han ud af barnevognen, og nu lever han på Ønskeøen samme med De glemte drenge, som han er anfører for. På Ønskeøen hersker fantasien og den evige barndom. Øen vrimler med feer og en af dem, Klokkeblomst, er Peters egen fe. Der er drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo. Livet på Ønskeøen lyder som et eventyr.

Alligevel savner Peter og de forældreløse drenge nogen - måske en mor - der kan tage sig lidt af dem og fortælle dem gode godnathistorier. Peter flyver ofte hjem til Wendy og hendes brødre, John og Michael, for at sidde og lytte ved det åbne vindue til børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen. Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre. For Peter bliver mødet med den handlekraftige Wendy dog lidt anderledes, end han havde tænkt sig.

Fra 6 år

Store Scene
Premiere 26. marts 2018 kl. 16:00

Spilleperiode
26. - 28. marts 2018

Priser
Fra 77 - 340 kr.

Varighed
Ca. 2 timer og 20 min. inkl. pause

Gæstespil Folketeatret

Tip en ven

Pressen skrev

Berlingske

"Peter Pan" er en klog, underholdende og rørende forestilling med et charmerende musikalsk og helstøbt univers, der vil sine tilskuere i alle aldre noget.

Frederiksborg Amts Avis

Barnedrømme på en klog måde
Historien i den eventyrlige fortælling om drengen, der ikke ville blive voksen, og Wendy, hans mere realistiske veninde, rører på fineste vis ved hele det mrækelige mønster, der fører fra barndommen til voksenverdenen. Hvis børn har det godt, hvorfor så blive voksne?

Jyllands-Posten

Smæk for sørøver-skillingen
Hårdtslående, moderne og eventyrlig teaterudgave af "Peter Pan" lykkes for hele familien.

Ungt Teaterblod

Et uforglemmeligt eventyr.
Læs hele anmeldelsen her

Af J.M. Barrie

Dramatisering Moqi Simon Trolin og Ninette Mulvad

Iscenesættelse Moqi Simon Trolin

Scenografi Julian Juhlin

Medvirkende Michael Slebsager, Mille Gori, Lars Bom, Kristian Boland, Randi Winther, Christel Klan Stjernebjerg/Ylva Havndrup, Ole Boisen, Stina Mølgaard, Ene Øster Bendtsen, Hanne Gjerstad Henrichsen

Musiker Tine Vitkov

Pressefoto Peter Pan

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Peter Pan - trailer

Mille Gori

"Jeg er en lille, sej Wendy"

Café og restaurant

KONGENS HAVE

Café og restaurant Kongens Have holder lukket i øjeblikket.

 

 

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK