Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Primadonnaer På Prøve

PRIMADONNAER PÅ PRØVE
- Ny farce af Ken Ludwig 

 
Store Scene

Spilleperiode:
1. - 24. september 2005

Mandag - fredag kl. 19.30
Lørdag kl. 16.00

PRIMADONNAER PÅ PRØVE er en forviklingskomedie af de helt store - i stil med "Some Like It Hot", hvor Tony Curtis og Jack Lemmon iført kvindeklæder kurtiserer Marilyn Monroe.
De "primadonnaer", som den drevne farce-mager Ken Ludwig her sætter i sving, er et par uheldige provinsskuespillere, Leo og Jack, som falder over en annonce, hvor en døende millionøse søger efter sin søsters børn, Max og Steve, som hun ikke har set i årevis.

Den chance vil de ikke lade gå fra sig. De drager afsted for at spille rollen som arvinger. Undervejs finder de ud af, at Max og Steve er kvinder. Men med kufferten fuld af kostumer og et stort talent for skuespil er køn jo ingen hindring.

På dørtærsklen til den rige "tantes" hjem går det også op for dem, at Steve er døvstum. Og oven i det hele åbenbarer sig et par ualmindeligt dejlige og smukke piger i tantens hushold - hvilket jo ikke gør rollen som mand i kvindeklæder nemmere.
Hvor andre farcer smækker med døre, bruger denne farce omklædningerne, i én uendelighed og med lynets hast, så det er en lyst. Noget lignende er ikke set på en teaterscene siden "Charles' Tante".
Som makkerparret Jack og Leo kan man opleve Anders Gjellerup Koch og Claus Riis Østergaard på slap linie. De forstyrrende dejlige damer omkring dem spilles af Natali Vallespir Sand, Laura Kold og Kirsten Saerens.
 

Iscenesættelse:


Kim Bjarke


 


Scenografi:


Erik Söderberg


 


Medvirkende:


Anders Gjellerup Koch


Claus Riis Østergaard


Lars Simonsen


Martin Geertz


Kurt Dreyer


Kirsten Saerens


Laura Kold


Natali Vallespir Sand


 


 


Pressen skrev:


 


"Fornøjelig fynsk farce"


Jyllandsposten


 


"Bestået med glans" 


B. T. 


 


Fyens Stiftstidende


 


"Fuld fis på farcen"


Ekstra Bladet

Store Scene

Tip en ven

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK