Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Se på mig når jeg taler til dig

AF MONICA ISAKSTUEN

Smertefuldt og heftigt kammerspil om alt det, der gør ondt

Se på mig når jeg taler til dig er et heftigt og smukt kammerspil om tabuiserede temaer som seksuel tiltrækning, vrede og truslen om vold i relationen mellem forældre og børn.

Et skuespil om de smertefulde og ambivalente følelser, vi alle går rundt med, mens vi lige så stille vokser fra hinanden.

Se på mig når jeg taler til dig er den prisbelønnede norske forfatter og lyriker Monica Isakstuens debut som dramatiker.

Et skuespil, der konstant krydser de udviskede grænser mellem omsorg og overgreb, kærlighed og mørke.

Forestillingen produceres i et samarbejde mellem Husets Teater, Odense Teater og Peter Dupont Weiss med støtte fra Statens Kunstfond; Projektstøtteudvalget for Scenekunst

Værkstedet
Premiere 7. november 2020 kl. 16:00

Spilleperiode
7. - 25. november 2020

Fra 85 kr. til 170 kr.

Tip en ven


Iscenesættelse Peter Dupont Weiss

Nordiska ApS - København

Foto: Michael Thomas, Åsmund Sollihøgda og Husets Teater. Fotografisk design: Emilia Therese

Pressefoto Se på mig når jeg taler til dig

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. Og hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge retur.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du tre dage før få mere information om vores retningslinjer via mail.  

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 16.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK