Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Skatteøen

Dramatiseret af Preben Harris frit efter Stevensons roman

Alle tiders musical for hele familien

Aflysning
Odense Teater følger myndighedernes anbefaling fra onsdag 11. marts og lukker ned for alle forestillinger i de kommende 14 dage. Alle gæster, der har billet til en forestilling, får direkte besked snarest om refusion. Vi arbejder på højtryk, men det er en ny situation, så vær tålmodige.
Pas nu godt på hinanden til vi ses igen.

> Læs mere her

Det er desværre ikke muligt at bytte billetterne til en anden dato, da Skatteøen er en turnéforestilling fra Folketeatret. 

--------

 

Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen ’Admiral Benbow’, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn, Bill Bones, ankommer med en mystisk rejsekiste finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes og sammen med doktor Livesay og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib, Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når vi igen inviterer jer om bord på Hispaniola med kurs mod Skatteøen.

Anbefales til børn fra ca. 6 år.
 

Store Scene

Spilleperiode
11. marts 2020

Varighed
Ca. 2 timer og 30 minutter (inkl. pause).

Gæstespil Folketeatret

Tip en ven

Efter R.L. Stevenson ved Preben Harris og Sebastian
Musik og sangtekster: Sebastian
Instruktion: Birgitte Næss-Schmidt
Scenografi: Terry Parsons
Kapelmester/arrangør: Jakob Lindbirk
Stagefight: David Owe

Medvirkende: Kasper Leisner, Szhirley, Jacob Spang Olsen/Alfred Kann, Christian Mosbæk, Kristian Boland, Morten Lützhøft, Søren Bang Jensen, Ole Boisen, Martin Geertz, Mathias Sprogøe Fletting, Stanley Bakar, Simon Nøiers, Maria Corydon, Rasmus Faartoft, Martin Gæbe 

Pressefoto Skatteøen

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Skatteøen

Interview og rundvisning med Alfred Kann & Jacob Spang-Olsen

Mød de to drenge Alfred Kann og Jacob Spang-Olsen, der skiftevis skal spille rollen som Jim Hawkins i Skatteøen. Kom med rundt på teatret og se kulisserne til forestillingen.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK