Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Skuespiluddannelsens Revy

Den Danske Scenekunstskole - Skuespiluddannelsen i Odense

#skuespiluddannelsensrevy | #uteater

Vi er 7 afgangsstuderende fra 4. året i Odense som på knap 3 uger har banket en lille REVY sammen. Revyen er en del af undervisningsforløbet på Den Danske Scenekunstskole - Skuespiluddannelsen i Odense.

Vi håber I vil komme og grine sammen med os (af os).

Du kan ikke købe billetter til Revyen på forhånd. Men du kan reservere dine billetter allerede nu ved at skrive til uteater@uteater.dk. Undergrunden har en begrænset kapacitet på max 50 publikummer, så folk med reserverede billetter kommer ind først. Har du ikke reserveret, kan du møde op i døren inden forestillingen og komme ind, hvis der stadigvæk er ledige pladser.

Efter premieren 28. januar vil der være koncert med trioen Filipsen / Müntzing / Berre. Det er gratis at overvære koncerten, når man har set revyen. Læs mere her.

Undergrunden

Spilleperiode
28. - 30. januar 2016

Spilletider
Torsdag 28/1 - kl. 16.00 & 20.00
Fredag 29/1 - kl. 20.00
Lørdag 30/1 - kl. 16.00

Entré 50 kr.

Tip en ven

Instruktion: Sophie Louise Lauring

Kapelmester: Hanne Meulengracht

Lyd & Lys: Rasmus Mørk Andersen

FOTO: Martin Dam Kristensen

Praktisk Info

ENTRÉ
På Uteater skal du ikke bruge tid på at bestille og printe en billet. Da vi kører med ENTRÈ i stedet for egentlige billetter, møder du bare op til forestillingen og betaler entréprisen i døren. Ved de fleste forestillinger koster entré 50 kr., men prisen kan variere. Dette vil stå anført på siden for det enkelte arrangement. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet, så det er en god idé at møde op i god tid. Dørene åbner allerede en time før arrangementets starttidspunkt.

Mens du venter på, at arrangementet begynder, har du mulighed for at nyde en lille forfriskning i form af øl, vin, sodavand eller vand. Vi har enhedspriser på vores drikkevarer, som alle kan købes til den nette sum af 15 kr. (10 kr. hvis du er medlem af Klub_U. Læs mere her). Drikkevarerne kan nydes ved de små caféborde i vores hyggelige intime teatersal.

Betalingsformer
Du kan betale kontant eller med MobilePay.

Vi glæder os til at se dig på Odense Teaters eksperimenterende undergrundsscene!

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK