Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Snefald

Et musikalsk og hjertevarmt juleeventyr om at finde sig selv og føle sig hjemme, hvor man er

Goooodmorgen Snefald, gjalder det hver morgen ud i julemandens magiske rige, Snefald, hvor julemanden Julius holder styr på alle børns juleønsker og holder fantasien og drømmene i live.

Langt væk fra Snefald, i Verden Udenfor, bor den forældreløse niårige Selma, hvis højeste juleønske er at få en rigtig familie. Hun er i pleje hos den grå og tilknappede Ruth, der hverken er ekspert på børn eller julen. Den 1. december skriver Selma sit juleønske i et brev til julemanden og bliver på magisk vis ført til Snefald. Almindelige mennesker kan ellers slet ikke finde vej til Snefald, men måske er Selma i virkeligheden ikke spor almindelig? Og måske er alt i Snefald ikke helt, som det burde være? For Selma har ikke været længe i Snefald, før Julius forsvinder, og det er endda lige inden, han skal udpege sin nye hjælper. Onde kræfter forsøger at overtage magten i Snefald, hvor mørket og mismodet spreder sig. Hvis ikke Selma og hendes venner finder Julius, forsvinder juleglæden, og selve juleaften er i fare. 

Snefald er en ny juleklassiker og en poetisk og magisk musikforestilling for hele familien, en vellykket teaterversion af den anmelderroste norske TV-julekalender Snøfall (DR, 2017).

ÅRETS JULEFORESTILLING 2019

Anbefales til børn fra ca. 6 år.

 

Store Scene
Premiere 16. november 2019 kl. 15:30

Spilleperiode
16. november - 23. december 2019

Varighed
Forventet spilletid ca. 2 timer (inkl. pause)

Forpremierer
14. november 2019 kl. 17:30
15. november 2019 kl. 17:30

Tip en ven

Billet

Se flere

Iscenesættelse og koreografi Frede Gulbrandsen og Peter Friis
Scenografi og kostumer Krogh & Bjørnvad
Oversættelse Christina Wendelboe

Dramatiseret til scenen af Hilde Hagerup og Hanne Hagerup. Bearbejdet af Synne Teksum og Marianne Sævig. Baseret på NRKs julekalender »Snøfall«. Produceret af NRK Super. Manuskript: Klaus Hagerup, Hilde Hagerup, Hanne Hagerup og Synne Teksum. TV-instruktion Synne Teksum. Musik Henrik Skram
 

Pressefoto Snefald

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Café og restaurant

KONGENS HAVE

Café og restaurant Kongens Have er et eventyrligt sted, placeret i hjertet af Odense, nemlig på Odense Teater og med udsigt til Kongens Have. Mere centralt bliver det ikke.

Læs mere om café og restaurant Kongens Have her

 

 

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK

Jesper Koch Andersen