Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Sværdet i stenen

ET EVENTYR FOR HELE FAMILIEN MED NY MUSIK AF SIGURD BARRETT

Damen i Søen stiger op af vandet og planter det berømte sværd, Excalibur, i stenen, med ordene: ”Den der trækker sværdet af stenen skal blive landets nye konge.”

Den ene ridder efter den anden må opgive at erobre sværdet, men en dag dukker den forældreløse dreng, Arthur, op ...

Louise Schouw Teater fortæller den vidunderlige historie om Arthur, fra han som spæd bliver bortført af troldmanden Merlin, til han som 16-årig trækker sværdet op af stenen og bliver landets konge.

Forestillingen er krydret med spænding, magi, flotte kostumer, en god portion humor og sange med helt ny musik af Sigurd Barret.

I Sværdet i Stenen møder vi blandt andre:

Damen i Søen, gudinden, der er dødtræt af menneskene og deres krige, Den kloge, men forvirrede troldmand Merlin, som kun bruger sin magi, når det er højst nødvendigt, Den vilde prinsesse Guinevere, som mener at piger selvfølgelig skal have lov til det samme som drenge, den hævngerrige troldkvinde Morgan le Fay, der føler sig møguretfærdigt behandlet, -og Arthurs selvfede fosterbror Kaj, der tror at man kommer frem i verden ved at mobbe andre.

Alle børn kan være med og både grine og gyse, når prinsesse Guinevere forklæder sig som dreng og sammen med Arthur må kæmpe mod den nedladende fosterbror, den lede troldkvinde og en lænket drage. Forestillingen trækker tråde til verden i dag, hvor folk stadig har travlt med at bekrige hinanden i stedet for at gøre hvad den kloge Merlin lærer Arthur: brug pennen i stedet for sværdet, beskyt de svage og lær at holde af dine fjender, for måske er de okay inderst inde?

Priser: Fra 85 kr. til 350 kr.

Store Scene

Spilleperiode
11. - 13. oktober 2020

Varighed
Ca. 1 time og 15 minutter (der er ingen pause)

Gæstespil Louise Schouw Teater

Tip en ven

Medvirkende
Lisbeth Kjærulff, Asbjørn Agger, Marianne Bøgelund, Morten Bo Koch

Instruktør: Louise Schouw | Scenograf: Niels Secher | Koreograf: Rebekka Lund
Dramatiker: Gunvor Reynberg | Musik: Sigurd Barrett
 

Pressefotos

Se flere

Snacks og drikkevarer

Grundet retningslinjerne for Covid-19 vil baren ved Store Scene ikke være åben. Derfor kan du købe en taske med lækkerier til at nyde under forestillingen.

Du kan vælge mellem:

- Børnepose til 1 barn
Slikpose og 1 x drikkevare (juice, fuzetea, vand eller sodavand)
Pris 45 kr.
 

- Køletaske til 1 voksen
Er desværre udsolgt

Bestil her: Børnepose

De står klar til dig, når du kommer i teatret. 

Du er velkommen til at bytte din rosé til rødvin, hvidvin eller en alkoholfri forfriskning. Ombytningen skal ske ved udlevering. Du er velkommen til at tage køletasken med hjem efter forestillingen.

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Til orientering er forsamlingsforbuddet på 10 personer IKKE gældende for kulturelle arrangementer. Vi gennemfører derfor fortsat alle allerede planlagte forestillinger og arrangementer.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

MUNDBIND
Du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde og teatersalen. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.

AFSTAND OG RENGØRING
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

AFLYSNING
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK