Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

THE SUNSHINE BOYS

Oplev Waage Sandø og Flemming Jensen som to vrisne gamle mænd i
THE SUNSHINE BOYS af Neil Simon.


Én af de morsomste forestillinger, der nogensinde er skrevet. Humoren har også sine klassikere - og denne er en af de mest berømte. Og sjoveste. Forestillingen har lige lagt Londons West End for sine fødder - og sidste år slog den sig løs i Los Angeles.

Historien om komikerparret The Sunshine Boys der i 43 år rejste landet tyndt indtil de blev uvenner. Nu mødes de igen i forbindelse med en tv-optræden efter ikke at have talt sammen i 11 år. Selvom de er blevet gamle, er de stadig ret sure.

THE SUNSHINE BOYS er blandt andet kendt fra filmversioner med folk som Walther Matthau og Woody Allen. De to hovedroller kan KUN spilles af et par ældre skuespillere - så det har været længe at vente! Og det var ikke nemt! Waage og Flemming har måttet kæmpe sig igennem årtier med mæslinger, skolegang, konfirmationer, influenzaer, ægteskaber, forkølelser, svære forkølelser, opslidende arbejdsdage, tv-optagelser, forkølelser en gang til og videre frem gennem teaterturnéer, dagbladsinterviews og urinsyregigt.

Men NU er den der! Endelig er de gamle nok til at spille så gamle.

 

Store Scene
Premiere 29. december 2016 kl. 19:30

Spilleperiode
29. december 2016 - 31. december 2016

Priser
Fra 130 - 465 kr.

Varighed
Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause

Gæstespil Teater2

Tip en ven

Pressen skrev

Frederiksborg Amtsavis

"... det er morsomt at følge den hanekamp, der udspiller sig på scenen – en god, gammeldags griner om det had/kærlighed-forhold, der præger makkerpar, hvad enten de er gift eller lige så tæt på hinanden, som om de var det."
"Forestillingen er fi nstemt, rummelig, rørende, forudsigelig og alligevel overrumplende."

Gregers Dirckinck-Holmfeld

"Den vrantne, aggressive, men vittige Willie i Neil Simons ’The Sunshine Boys’ er en genial jubilæumsrolle for Waage Sandø."
Læs hele anmeldelsen her.

Jyllands-Posten

"Waage Sandø fejrer sit 50-års skuespillerjubilæum med en pragtrolle. Og han spiller den prægtigt. En kolerisk gammel skuespiller, Willie, isoleret på et faldefærdigt hotelværelse, nægter at se i øjnene, at karrieren for længst er forbi. Den karriere, der bestod af et 43 år langt parløb med komiker-kollegaen Al, spillet af Flemming Jensen."

Af 
Neil Simon

Instruktion
Lars Knutzon

Scenografi
Nina Schøttz

Oversættelse
Jesper Kjær

Medvirkende
Waage Sandø, Flemming Jensen, Bente Eskesen og Camilla Bendix

Pressefotos

Se flere

Café og restaurant

KONGENS HAVE - Et nyt spændende spisested på Odense Teater

I café og restaurant KONGENS HAVE kan du nyde mad og drikke før og efter forestillingen. I caféen tilbydes der små caféanretninger, panini, kage og meget mere samt et stort udvalg af kolde og varme drikke. I restauranten tilbydes der forskellige teatermenuer samt større kongemiddage.

KONGENS HAVE - CAFÉ OG RESTAURANT
Info@kgshave.dk | Tlf. 53 68 18 00

Læs mere på: www.kgshave.dk, eller følg dem på Facebook.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK