Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

To halvgamle mænd

– det store liveshow

NY DATO - 18. maj 2021
Forestillingen er flyttet til tirsdag 18. maj kl. 19.30. Alle gæster med billetter til forestillingen får besked på mail hurtigst muligt (husk at tjekke dit spamfilter).

Forestillingen er flyttet, da der er kommet nye restriktioner i forbindelse med Covid-19

---------------------

LIVET ER SURT, SÅ HVORFOR ANSTRENGE SIG FOR AT VENDE MUNDVIGENE OPAD?

De har prøvet tæt på alt, og der er intet, der kommer bag på dem – bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. I en alfabetisk brokbattle skyder to halvgamle mænd med spredehagl. Få går ram forbi i denne opvisning af hånlig omtale af skattevæsen, inkompetente med- og modtrafikanter, sølvfarvede folk, som er gået kronisk i stå i køen og meget andet.

Stærkt inspireret af Bjarne Schilling og Gorm Vølvers bog, Den store håndbog for halvgamle mænd, har Mei Oulund skrevet manuskriptet til forestillingen og instruerer også:

Jeg faldt pladask for den befriende selvironi der gennemsyrer bogen og for forfatternes fuldstændig uforfængelige fremstilling af den halvgamle mands mange urimelige brokkerier. Og det gav mig lyst til at dykke lidt dybere ned i fænomenet. Og det har givet mig en del at tænke over.

 

Priser
Fra 105 kr. til 250 kr.

Teatersalen/ODEON

Spilleperiode
18. maj 2021

Varighed
Ca. 1 time og 10 minutter

Gæstespil Odsherred Teater

Tip en ven

Medvirkende
Henrik Ipsen og Simon Vagn Jensen

Instruktør og dramatiker: Mei Oulund | Teknik/produktion: Dennis Veilgaard
Dramaturg: Mette Kruse | Kostumer: Helle Birkholm

Pressefoto To halvgamle mænd

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Trailer

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Til orientering er forsamlingsforbuddet på 10 personer IKKE gældende for kulturelle arrangementer. Vi gennemfører derfor fortsat alle allerede planlagte forestillinger og arrangementer.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

MUNDBIND
Du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde og teatersalen. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.

AFSTAND OG RENGØRING
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

AFLYSNING
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK