Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Tre søstre

Anton Tjekhovs berømte tragikomedie om at forsøge at finde mening i meningsløsheden

»At kunne tre sprog i denne by er en unyttig luksus. Ja, mere end en luksus, det er ligefrem i vejen« siger Masja; den mellemste af tre søstre. Hun, hendes bror og to søstre prøver at finde fodfæste i livet efter deres fars død – forsøg der på én gang er tragiske og komiske.

Tjekhov viser os en klasse i opløsning og en familie i vildrede, med alle de personlige kriser og tragedier det fører med sig. At vende tilbage til deres fødeby Moskva bliver en magisk løsning på de tre søstres problemer, et symbol på håb, et nyt liv og fremtidig lykke.

Det store spørgsmål er: Hvorfor tager de ikke afsted? Hvad er det, der forhindrer dem i at
forfølge deres lykke? Hvorfor har vi mennesker tit en hale af forspildte muligheder og bristede drømme bag os? Hvorfor stiller vi os tilfreds med kompromisets nødvendighed?

Teatersalen/ODEON
Premiere 20. marts 2021 kl. 16:00

Spilleperiode
20. marts - 17. april 2021

Forpremierer
18. marts 2021 kl. 19:30
19. marts 2021 kl. 19:30

Fra 120 kr. til 280 kr.

Tip en ven

Af Anton Tjekhov | Iscenesættelse Madeleine Røn Juul

Scenografi Gøje Rostrup

Pressefoto Tre søstre

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Stjernearrangement Tre søstre

TRE SØSTRE – TJEKHOVS BERØMTE HISTORIE OM LIVET SELV

Dramatikeren Anton Tjekhov blev verdensberømt for sin eminente sans for at skabe teater om menneskers mislykkede forsøg på at møde hinanden. Det er der kommet udødelige klassikere ud af, og Tre søstre er måske den allerstørste af dem.

Mød skuespillerne Tilde Maja Frederiksen, Lea Baastrup Rønne og Anna Bruus Christensen, som spiller de tre søstre sammen med Madeleine Røn Juul, som iscenesætter forestillingen.

Mandag 29. marts 2021 kl. 17.30 – 18.15

> KØB BILLET HER

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Til orientering er forsamlingsforbuddet på 10 personer IKKE gældende for kulturelle arrangementer. Vi gennemfører derfor fortsat alle allerede planlagte forestillinger og arrangementer.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

MUNDBIND
Du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde og teatersalen. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.

AFSTAND OG RENGØRING
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

AFLYSNING
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK