Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

War Sum Up

Music. Manga. Machines.

Kunstnerisk musikforestilling

12 sangere og et lysdesign, der giver en stærk, visuel oplevelse af krigens væsen. Mød Krigeren, Soldaten og Spionen og følg deres transformation i en verden af kamp og død, lys og mørke. Fra menneske til maskine og videre til statue, spøgelse og fantasy heltinde.

WAR SUM UP er inspireret af den japanske kultur og dens kraftfulde udtryk af poesi, pop, præcision og brutalitet. Nyskreven kammerpop og japansk electronica beskriver fortællingens tre karakterer. Librettoen er skabt af tekster fra japansk Nô-teater, skrevet af japanske mestre. Det hele sker i et univers af japanske mangategninger.

Opføres på japansk med danske overtekster. Tirsdag 25. oktober kl. 19.30

Performancefestival i Odense
En række af Odenses førende kulturinstitutioner; Odense Teater, Kunsthallen Brandts, Odense Symfoniorkester og NoDomain ønsker sammen med Odense Kommune at skabe en performancefestival i Odense. Som en markering af det kommende samarbejde, præsenteres 25. oktober danmarkspremieren på Hotel Pro Formas anmelderroste musikforestilling WAR SUM UP. Læs mere her (PDF)

Omtale på Connery.dk. Livsstilsmagasin for mænd
War Sum Up: Music. Manga. Maschines + Henrik Vibskov
"D. 25. oktober 2011 bliver dagen hvor teater, kunst, musik og dansk mode skriver (mode) historie. Det bliver dagen hvor Danmark for første gang kan opleve den internationale og kunstneriske musikforestilling: War Sum Up (Music. Manga. Machines.)og dagen hvor teater er ikke bare teater eller en enestående kunstform i sin egen kategori, musik ikke bare er musik i sin egen kategori og dansk mode er ikke bare dansk mode eller dansk kunst, i sin kategori."
 

Store Scene
Premiere 25. oktober 2011 kl. 19:30

Spilleperiode
25. oktober 2011

Varighed
1 time og 20 minutter. Ingen pause.

Danmarkspremiere. Gæstespil Hotel Pro Forma

Tip en ven

Pressen skrev

Politiken

"Der skal en Kirsten Dehlholm til for at kunne gå i lag med krig. Hotel Pro Formas billedstorm for fuld musik er på vej fra Riga. Smertende smuk. (...) Svimlende flot - stærkt - er det rent visuelt, og musikken suger en ind, med sin snart inderligt melodisk strømmende passager, snart sfærisk messende harmoniklange, som lutter vertikale tonesøjler."

Instruktion Kirsten Dehlholm

Vokalensemble Latvian Radio Choir

Gamemaster Ieva Ezerite

Soldat Aigars Reinis

Kriger Gundars Dzilums

Spion Ilze Berzina

Dirigent Kaspars Putnins / Sigvards Klava

Pressefotos

Se flere

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK