Lav Noget Larm - Skoleforestilling
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Lav noget larm - Skoleforestilling

Er du musiklærer, så giv dine sangglade 4. klasser en stor musikalsk oplevelse med projektet LAV NOGET LARM. Projektet giver nye kompetencer til både børn og voksne og kulminerer i en stor kor- og danseteaterforestilling på Odense Teaters Store Scene.

LAV NOGET LARM er et samarbejde mellem komponist og dirigent Jakob Høgsbro, Det kongelige Teaters Balletskole i Odense, Tiptoe Bigband og Odense Teater. Udover den store oplevelse det er at være med til et brag af en teaterkoncert på Odense Teater, får børnene en helt unik indsigt i kunstens verden med professionelle aktører: en erfaren og dynamisk indpisker og dirigent, et fantastisk og velklingende Bigband, koreograf og underviser Line Friis Pedersen fra balletskolen samt ikke mindst Odense Teaters rammer.

Bliver din klasse blandt de heldige, sørger vi for, at du som underviser bliver godt klædt på til din del af opgaven og samtidig får du inspiration til din egen undervisning.

Praktisk:
Projektet begynder med en introdag for undervisere 18. januar 2018 og kulminerer med generalprøver og forestillinger 15. og 16. juni på Odense Teaters Store Scene. Desuden indgår der ca. 3 fælles øvedage med kor og koreografi i den mellemliggende periode.

LAV NOGET LARM er fortrinsvis for skoler i Odense Kommune.
Der er plads til 2 x 150 børn i projektet.
Pris for deltagelse er 25 kr. pr. barn.

Du kan melde dig og dine elever her. Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK