Busters verden

Teatersalen/ODEON

2. september - 20. oktober 2021

Pris

Fra 150 kr. til 300 kr.

Varighed

Ca. 2 timer (inkl. 15 min. pause)

Aldersgrænse

Vi anbefaler forestillingen fra 6 år

Datoer

2. september - 20. oktober 2021

Sted

Teatersalen, Odeon

Familieforestilling af Bjarne Reuter

Mine damer og herrer! Ærede publikum! Nassede næsepillere og højtærede hundestejler. Vi præsenterer verdens største tryllekunstner: Buster Oregon Mortensen!


Buster er fræk, fuld af fantasi og gåpåmod. Busters far er arbejdsløs, og indimellem drikker han for meget. Men engang var han en stor tryllekunstner, der gik under navnet den store Osman, og han har lært Buster alle sine numre.

 

Buster har altid et trylletrick eller en plan i ærmet, selvom de store drenge driller, eller han kæmper med matematikken. Buster er sjov, modig og han lader sig ikke slå ud af, at han er for lille til både budcyklen og jobbet i ismejeriet. Buster er ikke mindst en elskelig, men uheldig helt, når han forsvarer sin lillesøster Ingeborg, underholder den gamle Fru Larsen eller forelsker sig i den smukke Joanna.

 

Bjarne Reuter er en af Danmarks største børnebogsforfattere, og han har selv skrevet denne teaterversion af Busters verden.

Jyllands-Posten

Vi hygger os gevaldigt i selskab med de fjollede og skæve karakterer, men vi skal også indimellem kæmpe med en klump i halsen. Den kan med andre ord underholde os uden at være bange for smerten.

Politiken

Odense Teaters opsætning af historien om den tryllende dreng Buster har både magien, poesien og kærligheden til de skæve drømmere.

Fyens Stiftstidende

Historien om en lille ukuelig gut, der trodser overmagt og mobberi og insisterer på at sætte tiden i stå og vælge sin egen vej i livet, bliver aldrig forældet.

Ungt Teaterblod

Odense Teaters version af Busters verden er fyldt med nostalgi, fantasi og magi. Det er en sød og finurlig forestilling for børn i alle aldre, der rammer den helt rigtige tone og er både hjertevarm og morsom.

Kjerteminde Avis

Bjarne B. Reuter har dramatiseret ’Busters Verden’ for teatret, og Odense Teater tryller magisk for de unge, som kun teatret kan.

Den 4. væg

Kort sagt, så er det en familieforestilling der har masser af grin og gode oplevelser til hele familien, og Busters Verden er absolut et besøg værd.

Bag forestillingen

Af

Bjarne Reuter

Iscenesættelse

KAMILLA BACH MORTENSENScenografi og kostumer

NADIA NABIL

Komponist og Lyddesign

Rasmus Overgaard Bunton

Komponist sange

Tomas Raae

Koreograf

Jannik Elkjær

Tryllekonsulent

Klaus Muldbjerg

Lysdesign

Simon Holmgreen

Medvirkende

Praktiske informationer

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Du skal ikke fremvise corona-pas, når du besøger teatret.

Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

Afstand og rengøring
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

Aflysning
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

Refusion
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag.

Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52.

Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

I kunsten kan livet kendes