Romeo & Julie

Udendørs teater Kongens Have

21. maj - 15. juni 2022

Pris

Fra 130 kr. - 300 kr.

Spilletider

MAN-FRE KL. 19.30
LØRDAG KL. 16.00

Varighed

Ca. 90 minutter (ingen pause)

EN SMUK SOMMERAFTEN I KONGENS HAVE I SELSKAB MED SHAKESPEARES STØRSTE KÆRLIGHEDSTRAGEDIE

 

Kongens Have danner den perfekte og stemningsfulde ramme for en smuk og musikalsk version af Shakespeares verdensberømte kærlighedshistorie.


Forestillingen om Romeo og Julie, der sætter livet på spil for kærligheden, er henlagt til det mafiaplagede Verona i 1946.

 

Romeo og Julie tilhører hver deres mafiafamilie: Montague og Capulet, der ligger i indædt konflikt. Alligevel sniger den unge Romeo sig med til fest hos familien Capulet, hvor han møder Julie. Det slår straks gnister imellem de to unge.


Forelskelsen mellem Romeo og Julie vokser. Men selvom Romeo forsøger at holde sig fri af familiekonflikten, går det helt galt, da familiernes unge tørner sammen i et blodigt slagsmål. Med blod på hænderne må Romeo skjule sig, mens Julie forsøger at arrangere en desperat flugtplan for dem begge.

 

”EN STØRRE SORG I VERDEN INGEN VED, END ROMEO OG JULIES KÆRLIGHED.”


Musikken til denne opsætning af Romeo og Julie er skabt med inspiration i 1930’ernes italienske visetradition. Glæd dig til en smuk aften under åben himmel med Shakespeares mesterlige drama, skøn poesi og dejlig musik.

 

Forestillingen varer ca. 90 minutter. Der er ikke pause.

 

Der er mulighed for at købe en picnickurv som kan nydes i Kongens Have før eller under forestillingen. Det er selvfølgelig også i orden at medbringe sin egen picnic.

 

Picnickurv

Køb en picnickurv til forestillingen

Der er til forestillingen mulighed for at tilkøbe en picnickurv fra vores samarbejdspartner Nelles, Odense Teater.

Picnickurven er lækkert sammensat i samarbejde med Restaurant GOMA. Kurven indeholder:


• Snacks i form af chips, brød og dip
• Rillette af varmrøget makrel og urter
• Serrano med syltede hvide asparges og ramsløgmayo
• Terrin af svineskank med sennep og cornichoner
• Koldrøget laks med rygeostcreme
• "Gammel Knas" med pæregelé
• Trifli af rabarber med hvid chokoladecreme

 

Pris Kr. 125,- pr. pers. Drikkevarer kan købes i haven

 

Praktiske informationer

  • Du bestiller din picnickurv samtidig med at du køber billet til forestillingen. Det kommer som tilvalg, når du har valgt antal billetter. 
  • Har du allerede købt billet til forestillingen, kan du tilkøbe picnickurv ved at sende en mail til billet@odenseteater.dk Skriv "Picnickurv" i emnefeltet og husk at skrive dato, dit fulde navn samt telefonnummer i mailen. 
  • Picnickurven kan afhentes på området udenfor Nelles fra kl. 18.00 på hverdage og fra kl. 14.30 på lørdage
  • Du vælger selv, om du vil gå ind på scenepladsen for at nyde maden, eller om du vil tage den med ud i Kongens Have bag scenen.
  • Hvis du har købt picnickurv til en forestilling, som bliver aflyst før starttidspunktet, kan du ikke få refunderet eller ombyttet picnickurven til en anden dag. Du skal derfor medbringe din voucher og hente kurven ved Odense Teater og Nelle’s på dagen.
  • Det er også tilladt at medbringe sin egen picnickurv og drikkevarer til arrangementet

 

Bag forestillingen

Dramatiker

William Shakespeare

Iscenesættelse og bearbejdelse

Martin Lyngbo

Scenografi og kostumer

Frederikke Dalum

Komponist

Jonas Munck Hansen

lyddesign

Kim Malmose Hansen

Lysdesign

Simon Holmgreen

Medvirkende

Praktiske informationer

Da alle restriktioner i forbindelse med Covid-19 ophører pr. 1. februar 2022, skal du ikke længere fremvise gyldigt coronapas, når du skal i teateret. Du skal heller ikke bære mundbind.


Men vi ønsker forsat at passe på vores gæster og personale, og derfor vil vi stadig spritte salen af før en forestilling. Ligesom der også stadig vil være adgang til håndsprit.


Vi opfordrer til at holde afstand, og ikke møde op til en forestilling hvis du er syg.


Er du forhindret i at komme til en forestilling, hvad enten det er sygdom eller andet, kan du som altid benytte dig af muligheden for at ombytte billetter til en anden dag eller til et gavekort mod et gebyr på 25 Kr. pr. billet + billetgebyr. Ombytning skal ske senest hverdagen inden forestillingen kl. 14.00


Når du har billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail.

Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

I kunsten kan livet kendes